Robert Acquafresca Články

Další články

Preziosi Interu: Za Palacia buď hráč, nebo nic

Na lavičku Interu Milán usedl Gian Piero Gasperini a vedení Nerazzurri by rádo obnovilo jeho spolupráci s ofenzivním tahounem z Janova Rodrigem Palaciem. Grifové nicméně nechtějí o prodeji své hvězdy slyšet a dali Interu ultimátum - buď výměnou nabídnou některého hráče, nebo mají smůlu...

Acquafresca jinde než v Cagliari hrát nechce

Robert Acquafresca v Cagliari opět ožil, v posledních třech zápasech nastřílel čtyři góly. Třiadvacetiletý útočník se nechce vracet do Janova, odkud v současném působišti jen hostuje. Acquafreskovi se v Janově podobně jako předtím v Atalantě nedařilo.

Crespo se vrací do Parmy. Janov si stahuje Acquafresku

Parma, Janov a Atalanta sáhly do svých útočných řad, do pohybu se tak dala trojice útočníků. Hernán Crespo přestupuje z Janova do Parmy, kde debutoval v Serii A. Nicola Amoruso jde z Parmy do Atalanty, ta naopak ztratila Roberta Acquafresku, kterého si z hostování stáhl Janov.

Motta dokončil "škatulata" za víc než šedesát milionů eur

Inter Milán, Janov a Atalanta promíchaly své kádry. Většinou delší dobu domluvené obchody byly definitivně dotaženy k prvnímu červenci, dres změnila zvučná jména jako Diego Milito, Thiago Motta, Roberto Acquafresca nebo Sergio Floccari.

Inter kupuje Milita a Mottu, Janov Acquafresku s Floccarim

Milánský Inter rozhýbal přestupový trh. Italský mistr se dohodl s Janovem na příchodu Diega Milita a Thiaga Motty, opačným směrem pošle peníze a práva na Roberta Acquafresku. Janovští ještě přikoupí Sergia Floccariho z Atalanty.

Agent očekává Acquafrescův návrat do Interu

Robert Acquafresca je jednou z klíčových postav Cagliari a v létě se dost možná vrátí do Interu Milán, který ho do sardinského klubu zapůjčil. Prozradil to agent mladého italského útočníka Paolo Fabbri...

Světové talenty: Robert Acquafresca

Mezi jedny z nenadanějších hráčů současného italského fotbalu patří jednoznačně Robert Acquafresca, jenž letos táhne skvělými výkony Cagliari Calcio, kde má na svém kontě již devět vstřelených gólů.

Musím zůstat nohama na zemi, ví Acquafresca

O velkou motivaci má postaráno Robert Acquafresca. Italský útočník hostuje z Interu v Cagliari a milánský klub údajně zvažuje jeho stažení zpět. 21letý fotbalista má z těchto spekulací radost, zároveň ale ví, že musí zůstat nohama na zemi...

Acquafresca upřednostňuje Cagliari

Robert Acquafresca gólově táhne Cagliari za záchranou v Serii A a je otázkou, jak dlouho ještě bude na Sardinii působit. Polovinu práv na italského útočníka vlastní Inter Milán, sám hráč však v tuto chvíli před Nerazzurri upřednostňuje Cagliari...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele