Maradonova návštěva vyvolala pozdvižení v anglických velkoklubech

I největší hvězdy anglického fotbalu se někdy mohou proměnit v nesmělé žadatele o autogramy. V pozici žáčků dnes vystupovali na tréninku fotbalisté Liverpoolu a Manchesteru United, když mezi ně zavítal slavný Argentinec Diego Maradona.

Nejlepším fotbalistou podle FIFPro je Cristiano Ronaldo

Pět hráčů z Premiér League a pět z Primera División zvolili profesionálové z celého světa do své ideální jedenáctky za rok 2008. Nadvládu anglické a španělské ligy narušuje pouze záložník Kaká z italského AC Milán. Nejlepším fotbalistou uplynulého roku byl zvolen Cristiano Ronaldo z Manchesteru United.

Podle Ferdinanda FIFA není dost důrazná v boji proti rasismu

Anglický reprezentační obránce Rio Ferdinand si postěžoval na mírný přístup mezinárodní federace FIFA v boji proti rasismu. Nelíbí se mu, že Chorvatská fotbalová federace dostala za rasistické výkřiky fanoušků na adresu Angličana Emila Heskeyho pouze pokutu...

Ferdinand se učí hebrejsky a chce žít v Izraeli

Fotbalová hvězda Rio Ferdinand se chce odstěhovat z Anglie a žít v Izraeli. Obránce anglické reprezentace a Manchesteru United se prý začal učit hebrejsky, protože plánuje, že se po skončení kariéry na Blízkém východě usadí.

Ferdinand: Žádné posily? Žádný problém

Manchester United zatím aktivitou na přestupovém trhu nehýří, což je novinka oproti předchozím rokům. I kdyby na Old Trafford žádná posila nedorazila, neznamená to žádný problém. Hráči podle obránce Ria Ferdinanda plně respektují politiku manažera Fergusona.

Musíme zůstat pohromadě, zdůrazňuje Rio Ferdinand

Hvězda Manchesteru United Cristiano Ronaldo včera pořádně znejistěla fanoušky i spoluhráče. Portugalec totiž nevyloučil možnost odchodu do Realu Madrid. Jeho spoluhráč Rio Ferdinand věří, že k žádnému přestupu nedojde.

Ferdinand pochválil fanoušky

Ve finále Ligy mistrů se již střetly dva španělské a italské kluby, nyní bude tato sbírka doplněna o anglická mužstva. Manchester United dokázal v semifinále vyřadit Barcelonu a obránce Rio Ferdinand po utkání děkoval především fanouškům...

Rudí ďáblové chtějí udržet čtyři opory. Za 90 milionů liber

Manažer Manchesteru United sir Alex Ferguson se chystá v nejbližší době prodloužit smlouvy se čtyřmi týmovými oporami. Nové kontrakty pro Cristiana Ronalda, Ria Ferdinanda, Wese Browna a Michaela Carricka vyjdou klub na zhruba 90 milionů liber.

V Manchesteru United chci ukončit kariéru, prohlásil Ferdinand

Rio Ferdinand je již několik let oporou zadních řad Manchesteru United a na tom se hodně dlouho nic měnit nebude. Anglický reprezentační obránce je na Old Trafford spokojen a v rudém dresu plánuje ukončit kariéru...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele