Podle Ferdinanda FIFA není dost důrazná v boji proti rasismu

08.10.2008, 16:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

stand up,speak up!

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím,že by tu bandu balkánskou měli přeřadit do asijské federace.Co ta jejich pakáž předvádí...to už se ai svini břidi !!! je to pakage cikánská nevychovaná!!

Reagovat
smazaný uživatel

Takže, kdyby se takhle zachovali čeští nevychovaní kreténi (kterých je tu víc než dost), tak by si taky zavrhl celou zemi a její fotbal a přeřadil do Asie?

Reagovat
stiba

Přesně tak! Odečet bodů, zápasy bez diváků a pořádný pokuty

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel si myslim ze Rasismus se neda vymytit at uz z fotbalu nebo z nasi spolecnosti. Ani obrovske pokuty pro tymy, zavirani stadionu nebude mit kyzeny efekt. Snad jen ty odecty bodu ae to si pak nedokazu predstavit reakci radikalnich fanousku. Nejdriv musi z tribun zmizet burani a hnupy co se tam chodi tzv vyradit. A pak se mozna rasismus vytrati ze stadionu. Bohuzel v tomto ohledu nemaji evropske fotbalove svazy stejnou rec a proto se nekde rasisimus bude obevovat a nekde proste ne.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně patří do společnosti! Je to bohužel součást evropský kultury. Fotbal tak není a nemůže být výjimkou.

Reagovat
smazaný uživatel

to ale neznamena ze by se proti nemu nemelobojovat,ne?pokud by to prochazelo rasisti by se chovali cim dal hur,takle se je snazi udrzet na "uzde".

Reagovat
smazaný uživatel

Ti neříkám, ale mělo by se proti tomu bojovat v celé společnosti, ne jenom ve fotbale. Nějaký pokuty nebo uzavřený hřiště jsou k ničemu. Musí se obrodit celá společnost!

Reagovat
Tomik111

jj tak tak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele