Podle Sterlinga rozhodující penaltě Anglie přecházel jasný faul

Útočník Raheem Sterling odmítl, že by Anglii do finále mistrovství Evropy pomohl nafilmovanou penaltou. Podle něj pokutovému kopu, po němž Harry Kane v prodloužení rozhodl o výhře 2:1 nad Dánskem, předcházel jasný faul.

Snažím se ospravedlnit svou nominaci na Euro, přiznal Sterling

Pro ​Raheema Sterlinga hodně znamenal gól, kterým rozhodl o vítězství 1:0 nad Chorvatskem v úvodním utkání "české" skupiny D na mistrovství Evropy. Po nepříliš povedené sezoně v Manchesteru City se snaží ospravedlnit svou nominaci na Euro, a protože rodák z Kingstonu v Londýně od pěti let vyrůstal, vždycky si přál na stadionu Wembley skórovat.

Anfield Road rage: 23. kolo Premier League v kostce

V roce 1963 zastřelili Kennedyho. Beatles vydali své první studiové album, Martin Luther King všem řekl, že má sen, Vietnamská válka se začala otáčet ve prospěch komunistického severu... a Liverpool naposled prohrál tři domácí ligová utkání v řadě. Dlouhých 58 let neměli Reds na Anflied Road takovou krizi jakou coby úřadující šampioni prožívají nyní...

Sterling a Rose mají obavy z obnovení Premier League

Útočník Raheem Sterling z Manchesteru City a obránce Danny Rose z Newcastlu vyjádřili obavy z plánovaného obnovení Premier League. Podle obou anglických reprezentantů je fotbal momentálně to poslední, co by měla britská vláda v současnosti řešit.

Fanoušek Manchesteru City nesmí kvůli rasismu pět let na fotbal

Fanoušek Manchesteru City nesmí kvůli rasistickým nadávkám útočníkovi Raheemu Sterlingovi pět let na fotbal. Osmapadesátiletý Ian Baldry se k prohřešku před soudem přiznal. Navíc ho během následujících dvanácti měsíců čeká 200 hodin veřejně prospěšných prací.

Anglický glosář: O upírovi Origim a předvolebních výzvách

Vítejte u prvního dvojvydání Glosáře, který se pokouší pokrýt dvě kola zároveň, a tedy ani jedno pořádně. Tento speciální díl je tím pádem zhruba podobně rozpolcený jako kdejaký fanoušek Evertonu, který nejprve přihlížel otřesnému derby s Liverpoolem, aby si o pár dní později lebedil při sledování suverénního výkonu téhož týmu proti čtvrté Chelsea...

Sterling se zastal Gomeze, kterého kvůli němu vypískali fanoušci

Anglický útočník Raheem Sterling se zastal reprezentačního spoluhráče Joa Gomeze, kterého kvůli němu při čtvrtečním zápase kvalifikace mistrovství Evropy s Černou Horou vypískali fanoušci. Kanonýr Manchesteru City prohlásil, že za vyřazení z týmu si může pouze on sám.

Vykopává MS do 17 let. Jak se vyvrbily první tři ročníky stávajícího formátu?

Zítra v noci vykopává v Brazílii celkově 18. ročník dorosteneckého mistrovství světa a již sedmé vydání o 24 účastnících. Taková událost si jistě zaslouží svou předehru, my však volíme poněkud netradiční cestu — ohlédneme se za tím, komu v minulosti takový šampionát posloužil jako odrazový můstek, a komu naopak nikoliv...

Měl jsem dát čtyři góly, řekl Sterling po prvním hattricku v LM

Křídelník Raheem Sterling pomohl fotbalistům Manchesteru City v Lize mistrů k drtivé domácí výhře 5:1 nad nováčkem z Bergama premiérovým hattrickem v elitní soutěži, který stihl během 11 minut druhého poločasu. Anglického reprezentanta trochu mrzelo, že ještě zahodil velkou šanci na čtvrtý gól.

Guardiola věří, že Sterling může dosáhnout na úroveň Messiho s Ronaldem

Manažer Manchesteru City Pep Guardiola prohlásil, že Raheem Sterling by se v budoucnu mohl dostat na stejnou úroveň jako Lionel Messi a Cristiano Ronaldo. Zároveň ale dodal, že momentálně se těmto dvěma velikánům nevyrovná ve světě fotbalu vůbec nikdo.

Van Dijk a Sterling si rozdělili ceny pro nejlepší hráče v Anglii

Nejlepšími hráči roku v anglické lize byli vyhlášeni Virgil Van Dijk a Raheem Sterling. Nizozemský obránce Liverpoolu ovládl anketu mezi hráči, zatímco anglického útočníka z týmu obhájce titulu Manchesteru City zvolili novináři.

Sterling byl v Anglii oceněn za boj proti rasismu

Útočník Raheem Sterling z Manchesteru City obdržel v Anglii ocenění za postoj proti rasismu. Rodák z Jamajky je v této problematice hodně aktivní zejména na sociálních sítích, za což obdržel trofej z rukou reprezentačního kouče Garetha Southgatea. Pro mladé hráče chce být podle svých slov vzorem.

Podle Sterlinga by hráči v případě rasismu neměli opouštět hřiště

Podle křídelníka Manchesteru City Raheema Sterlinga by hráči neměli odcházet ze hřiště, pokud je fanoušci urážejí kvůli barvě pleti. Anglický reprezentant za lepší odpověď rasistům z tribun považuje vstřelenou branku nebo vítězství.

Sterling zničil české fotbalisty a splnil si sen

Když útočník Raheem Sterling naposledy nastoupil za Anglii v kvalifikaci mistrovství Evropy, vypískali ho vlastní fanoušci. Z nenáviděného hráče se ale stal hrdina, který v pátek ve Wembley rozhodl třemi góly o vítězství 5:0 nad Českou republikou a zařídil vítězný vstup do kvalifikace Eura 2020. Podle trenéra Garetha Southgatea soupeře zničil.

Sterling se stal obětí rasismu, viní z jeho rozdmýchávání média

Anglický reprezentant Raheem Sterling z Manchesteru City se podle všeho stal v sobotním šlágru Premier League na hřišti Chelsea obětí rasistických urážek domácích fanoušků. Události ze Stamford Bridge už vyšetřuje klub i londýnská policie. Sám Sterling v reakci uvedl, že rasismus v britském fotbale pomáhají živit média.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele