Další články

Fantasy Boost: Nastal čas prodat Haalanda?

Fanoušci Chelsea zažívají v letošním kalendářním roce těžké chvíle. Jejich tým navzdory enormním investicím do kádru nenaplňuje očekávání a aktuálně okupuje 11. místo. Tři soutěžní vítězství za sebou nicméně naznačila zlepšení. Demolice Burnley před reprezentační pauzou potěšila zejména Václava Šperla, jehož London Blues opanovali minulé kolo v minilize na našem webu. Jakožto nejlepší manažer dosáhl v nabité konkurenci 736 soupeřů na 101 bodů.

Nešťastník Aké a spasitel McTominay: 8. kolo Premier League v kostce

Série ligových nezdarů trvající téměř osm let je minulostí. Arsenal v očekávaném šlágru udolal Manchester City 1:0 brankou Gabriela Martinelliho, který v 86. minutě s pomocí teče Nathana Akého dostal Emirates Stadium do varu. V euforii se o víkendu topil také Scott McTominay, jenž dvěma trefami v nastaveném čase rozhodl o výhře Manchesteru United nad Brentfordem 2:1, a po odmlce zazářil také Raheem Sterling z Chelsea.

Fantasy Boost: Mickey Mice těžil z produktivních beků, splatí Sterling důvěru?

Liverpoolské povstání z popela opět ukázalo krásu Premier League i fotbalu obecně. Na vítězství oslabených Reds by v 80. minutě možná nevsadili ani nejvěrnější příznivci, přesto svěřenci Jürgena Kloppa v Newcastlu dokázali, že nic není nemožné.

Liverpoolské povstání z popela zastínilo vše: 3. kolo Premier League v kostce

V očekávaném šlágru prohrávali fotbalisté Liverpoolu na horké půdě Newcastlu 0:1 a více než hodinu hráli v oslabení, přesto si odvezli cenné vítězství 2:1. Trenér Jürgen Klopp na tiskové konferenci jen stěží hledal slova. V kariéře odkoučoval více než 1000 zápasů, ale podobný dle vlastních slov ještě nezažil. Comeback, dokonce ze stavu 0:2, se podařil Manchesteru United v domácím utkání s Nottinghamem. První ztrátu naopak zapsal Arsenal.

Gündoğan opět nasměroval Citizens k titulu: 36. kolo Premier League v kostce

Loni řídil dvěma brankami famózní comeback Manchesteru City v posledním kole. Letos se do hlavní role v rozhodující fázi ročníku obsadil İlkay Gündoğan znovu. Před týdnem skolil dvěma trefami Leeds, v neděli svůj počin zopakoval v Goodison Parku, a navrch se pod výhru 3:0 podepsal i asistencí. Vzhledem k selhání druhého Arsenalu s Brightonem (0:3) tím víceméně zajistil obhájcům titulu další trofej.

Sterling se vrátí k týmu, Anglii pomůže už ve čtvrtfinále proti Francii

Křídelník Raheem Sterling se před čtvrtfinálovým duelem s Francií opět připojí k anglickému týmu na mistrovství světa v Kataru. Osmadvacetiletý fotbalista v neděli odcestoval z dějiště šampionátu do Londýna, aby byl nablízku rodině po ozbrojeném vloupání do jejich domu z konce týdne.

Chelsea oznámila příchod Sterlinga z Manchesteru City

Raheem Sterling přestupuje z Manchesteru City do Chelsea. Londýnský klub za anglického reprezentanta zaplatí 56,2 milionů eur a podepsal s ním pětiletou smlouvu s opcí...

Sterling je blízko přestupu z Manchesteru City do Chelsea

Anglický křídelník Raheem Sterling je podle médií blízko přestupu z Manchesteru City do Chelsea. Londýnský klub za sedmadvacetiletého fotbalistu zaplatí 50 milionů liber a dohodl se s ním na tříleté smlouvě.

City flirtují s titulem, Arsenal s Ligou mistrů: 36. kolo Premier League v kostce

Je už rozhodnuto o titulu, potažmo o kvartetu pro příští ročník Champions League? Šlágr na Anfieldu dodal minimálně nápovědu. Liverpool remizoval s Tottenhamem 1:1, což bleskově potrestali obhájci z Manchesteru City i aspiranti na návrat do milionářské soutěže z Arsenalu. Citizens jsou navzdory úternímu vítězství Reds ve Villa Parku v komfortní pozici, Gunners před čtvrtečním severolondýnským derby na stadionu Spurs také.

Eriksen a spol. zostudili Chelsea: 31. kolo Premier League v kostce

Zápas, na který hráči ani fanoušci Brentfordu nikdy nezapomenou, se v sobotu odehrál v anglické metropoli. Nováček soutěže totiž deklasoval úřadující vítěze Champions League v jeho chrámu na Stamford Bridge 4:1. Blues sice poslal do vedení fenomenálním gólem Antonio Rüdiger, ale kvarteto "žihadel" Bees stanovilo senzační výsledek. Vítěznou branku vstřelil Christian Eriksen...

Newcastle v laufu a Tottenham v krizi: 25. kolo Premier League v kostce

Nejbohatší klub na světě je, zdá se, z nejhoršího venku. Třetí ligové vítězství v řadě zajistil Magpies trefou z přímého kopu Kieran Trippier a rozjásal jak arabské majitele, tak vyprodaný St. James‘ Park. Další zklamání naopak kousali fanoušci Spurs, které rozesmutnili hráči Wolverhamptonu v čele s Raúlem Jiménezem. Svěřenci Antonia Conteho prohráli potřetí za sebou a k účasti v Lize mistrů mají opět o něco dál.

Svatoštěpánská kanonáda a létající De Gea: 19. kolo Premier League v kostce

V Anglii tradičně nejsledovanější kolo ovlivnil na Boxing Day koronavirus a z plánovaného programu zmizela trojice zápasů. Devítigólové galapředstavení v Manchesteru ale fotbalové příznivce ve sváteční den bezesporu potěšilo. Vedoucí Citizens přestříleli 6:3 Leicester a odskočili Liverpoolu, jehož duel s Leedsem byl odložen, na rozdíl šesti bodů.

Penaltová show a famózní Gallagher: 16. kolo Premier League v kostce

Do hlavní role se o víkendu obsadil systém VAR. V zápasech týmů z top 3 totiž favoritům pokaždé přisoudil pokutový kop, v případě Chelsea dokonce dva. A nutno podotknout, že ve většině případů se jednalo o sporná rozhodnutí, která ani po zhlédnutí videozáznamu nelze stoprocentně obhájit. Souhlasíte?

Sterling chce především hrát, nevyloučil případný odchod z City

Na hodně netradiční roli si v úvodu nové sezony zvyká Raheem Sterling, anglický křídelník nemá jisté místo v základní sestavě Manchesteru City a snahu svých spoluhráčů sleduje především z lavičky náhradníků. Vše by v dohledné době mohlo vyústit v odchod, sám vicemistr Evropy to nevylučuje...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele