Další články

Trapp odchází z Plzně na hostování do řecké Verie

Petr Trapp si poprvé v kariéře vyzkouší zahraniční angažmá, český obránce či záložník se domluvil na ročním hostování z Plzně v řeckém celku FC Veria. Informoval o tom jeho agent Ondrej Chovanec na svém webu.

V Příbrami kvůli špatným výkonům skončili Střihavka a Trapp

V Příbrami předčasně skončili útočník David Střihavka a záložník Petr Trapp. Vedení třináctého klubu první ligy s nimi ukončilo spolupráci kvůli neuspokojivým výkonům.

Příbram získala na hostování Trappa a Lafrance

Příbram získala před novou sezonou dvě posily na hostování. Z Plzně přichází záložník Petr Trapp a z druholigového Mostu reprezentační obránce Haiti Kevin Lafrance.

Nováček Trapp musel kvůli reprezentaci zrušit dovolenou

Nominace do české reprezentace pro Kirin Cup v Japonsku byla velkým překvapením i pro debutanta Petra Trappa. Plzeňský záložník vůbec nedoufal, že by se mohl ve výběru trenéra Michala Bílka objevit, a dokonce kvůli tomu musel zrušit dovolenou u moře, kterou měl naplánovanou na stejný termín.

Trapp přestoupil z pražské Slavie do Plzně

Obránce nebo záložník Petr Trapp přestoupil ze Slavie do vedoucího týmu první ligy Plzně a stal se tak první zimní posilou Západočechů. Pražané o tom informovali na svém webu, transfer ČTK potvrdil také plzeňský mluvčí Jaromír Hamouz.

Ligový lídr z Plzně chce posílit kádr o Filla s Trappem

Vedení Viktorie Plzeň na startu zimní přípravy potvrdilo, že by v přestupním termínu chtělo přilákat do týmu dva bývalé hráče západočeského klubu. Z norského Stavangeru vábí Martina Filla a jedná také s Petrem Trappem, který dal na konci loňského roku výpověď ve Slavii Praha.

Trapp dal Slavii výpověď, ostatní hráči prý dostanou část dluhu

Obránce nebo záložník Petr Trapp dal ve Slavii kvůli dluhům ze strany klubu výpověď a rozhodl se obrátit na arbitrážní komisi. Podle agenta Ondreje Chovance jeho klientovi Pražané už čtyři měsíce neposlali základní mzdu a dluží mu i bonusy z předešlých sezon. Vedení klubu věří, že ostatní hráči k podobnému kroku nesáhnou.

Slávista Trapp možná dostane v Bělehradě novou šanci

Petr Trapp už čtyři měsíce marně čeká na okamžik, až se znovu dostane do slávistické sestavy. Bývalý plzeňský středopolař za "áčko" úřadujícího mistra neodehrál v této sezoně ještě ani minutu a nastupoval jen v třetiligové rezervě, ale teď se před ním rýsuje nová šance.

Sparta vyjednává se Slavií o zapůjčení záložníka Trappa

Ve Gambrinus lize se schyluje k překvapivému přesunu hráče mezi velkými pražskými rivaly. Vedení Sparty vyjednává se zástupci konkurenční Slavie o půlročním hostování záložníka Petra Trappa. Meziklubová jednání potvrdil ČTK sparťanský personální ředitel Jakub Otava.

Slavia má další dvě posily - Trappa a Dense

Dalšími posilami Slavie Praha se dnes stali třiadvacetiletý defenzivní záložník Petr Trapp z Viktorie Plzeň a o rok mladší brazilský obránce James Dens Maia da Silva. Oba s vedoucím celkem ligové soutěže podepsali čtyřletý kontrakt, přičemž v Trappově případě činilo odstupné údajně 15 milionů korun.

Trapp ve Slavii úspěšně prošel zdravotními testy

Další překážka v cestě třiadvacetiletého defenzivního záložníka Petra Trappa z Viktorie Plzeň do pražské Slavie padla. Nadějný fotbalista dnes v Praze úspěšně absolvoval zdravotní testy a k jeho přestupu do Edenu tak již chybí jen podepsat smlouvu.

Trapp nejspíš posílí Slavii

Další posilou fotbalistů Slavie Praha se s největší pravděpodobností stane třiadvacetiletý defenzivní záložník Petr Trapp z Viktorie Plzeň. V mistrovském celku by měl nahradit Mickaela Tavarese, který přestoupil do bundesligového Hamburku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele