Další články

Karviná získala zkušeného stopera Košťála ze Senice

Karvinou posílil zkušený stoper Pavel Košťál. Pětatřicetiletý obránce do týmu nováčka nejvyšší soutěže přišel ze slovenské Senice. Klub získal na hostování ze Slavie také osmnáctiletého obránce Libora Holíka.

Obránce Košťál po dvou týdnech čekání může hrát za Brno

Pavel Košťál po dvou týdnech čekání obdržel z Německa transferkartu a stal se hráčem Zbrojovky Brno. Třiatřicetiletý stoper naposledy působil v Hanse Rostock, kvůli zranění ale více než rok nehrál. Košťál už bude moci nastoupit v brněnském dresu v sobotním pohárovém utkání proti Viktorii Žižkov.

Brno posílí stoper Košťál, který se vrací po zranění

Zbrojovku Brno posílí stoper Pavel Košťál, který měl vleklé zdravotní potíže a od loňského roku byl bez angažmá. Bývalý obránce Hradce Králové a Liberce působil naposledy v Hanse Rostock, kde však kvůli zdravotním problémům přerušil kariéru.

Košťál oblékne dres nováčka rakouské ligy

Obránce Pavel Košťál opouští po více než pěti letech Slovan Liberec a přestupuje do týmu nováčka rakouské ligy Magna Wiener Neustadt. Osmadvacetiletý fotbalista podepsal podle agentury APA s klubem smlouvu na dva roky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele