Horváth prodloužil smlouvu v Plzni do konce příští sezony

Kapitán plzeňských fotbalistů Pavel Horváth prodloužil smlouvu ve Viktorii až do konce příští sezonu, byť zvažoval, že se místo toho vypraví na zahraniční angažmá. Původní kontrakt měl záložníkovi vypršet na konci aktuálního soutěžního ročníku. Nyní bude v západočeském klubu nově smluvně vázaný až do června 2013.

Horváth se těší, že vyhranou sázkou získá od Vrby svetr se soby

Plzeňský kapitán Pavel Horváth se nemůže dočkat, až dostane od trenéra Pavla Vrby pletený svetr se soby za vyhranou sázku. Na kuriózní dárek si dělá nárok poté, co se na zimní přípravu vrátil lehčí o několik kilogramů, jak před dovolenou požadoval kouč.

Horváth: Bylo to trošku kamikadze, k remíze nás dohnali fanoušci

Plzeň zakončila pouť Ligou mistrů remízou 2:2 s věhlasným AC Milán a její kapitán Pavel Horváth po zápase neskrýval velkou spokojenost. Děkoval divákům, že jeho tým dohnali k vyrovnání a pochvaloval si, jak Západočeši dobrým výkonem na závěr skupiny podtrhli své sympatické účinkování v soutěži.

Horvátha mrzí, že Plzni končí nabitá podzimní sezona

Kapitán plzeňských fotbalistů Pavel Horváth zažil nejnáročnější podzim v kariéře, ale před posledním zápasem kalendářního roku s AC Milán v Lize mistrů stejně cítí lítost, že se hektický kolotoč zastaví. Šestatřicetiletý záložník si nabitý program užíval, do dneška stačil odehrát už 27 zápasů a vychutnával si prý hlavně bitvy v LM. Teď Horváth věří, že si Plzeň v rozlučce s Milánem zajistí třetí místo ve skupině a pokračování v jarním play off Evropské ligy.

Horváth odehrál 350. ligový zápas a už myslel na Borisov

Třiadvacátým hráčem, který se v historii české ligy dočkal 350. startu, se dnes stal plzeňský kapitán Pavel Horváth. Své jubileum však neřešil, spíše si vzpomněl, že dnes slaví narozeniny jeho dcera. A na jeho dnešní výkon asi nezapomenou ani fanoušci, protože Horváth byl znovu klíčovým hráčem mistra při výhře nad Mladou Boleslaví.

Podle Horvátha může přinést body výkon na hranici možností

Kapitán Pavel Horváth doufá, že Plzeň bude v úterním zápase Ligy mistrů s Barcelonou nebezpečnější než před čtrnácti dny na Nou Campu. Českému mistrovi prý nehrozí, že by ho atmosféra na stadionu v Praze-Edenu vybudila k příliš otevřené partii, při výkonu na hranici možností by ale podle Horvátha mohl bodovat.

Horváth se stal tváří fotbalového projektu proti obezitě

O plzeňském kapitánovi Pavlu Horváthovi je známo, že se celou kariéru potýká s přebytečnými kilogramy. Přesto si ho Fotbalová asociace České republiky vybrala jako hlavní tvář nového projektu "Fotbalem proti obezitě", který má upozornit na rostoucí problémy s nadváhou mezi dětmi a mládeží a představit fotbal jako jeden z možných nástrojů pro boj proti ní.

Plzeňští fotbalisté se podle Horvátha úspěšně přeorientovali

Pouhé čtyři dny po utkání Ligy mistrů se plzeňští fotbalisté museli vžít do opačné role, než v níž se představili na Nou Campu. Zatímco proti španělskému šampiónovi měli minimum šancí na úspěšný výsledek, od dnešního ligového duelu se Žižkovem od českého mistra každý očekával jasné vítězství. To se nakonec podařilo.

Horváth: Snad budeme soupeřem, který snese měřítko

Žádné kouzlení s míčem a užívání si mnoha kombinací, jak to má sám nejradši. Místo toho očekává kapitán plzeňských fotbalistů Pavel Horváth ve středu jen hodně dřiny, spoustu běhání a starosti při nekončící práci na vlastní obranné polovině. Dobře ví, že při utkání Ligy mistrů v Barceloně bude plnit nevděčné úkoly...

Horváth měl po vyhraném zápase s Jabloncem smíšené pocity

Stejně jako ostatní plzeňští fotbalisté zažíval Pavel Horváth v sobotním duelu proti Jablonci dlouho podobné pocity jako ve 3. předkole Ligy mistrů s Rosenborgem Trondheim. Západočeši také tehdy působili malátně a zdálo se, že zápas nezvládnou. Ale zvládli, i díky svému kapitánovi...

Podle Horvátha si Plzeň nemůže v LM dovolit chyby jako v lize

Fotbalisté Plzně podle kapitána Pavla Horvátha v úterním utkání proti Borisovu naplno poznali rozdíl mezi domácí soutěží a Ligou mistrů, kde se tvrdě trestá každé zaváhání. Lídra Viktorie chyba před vyrovnávacím gólem běloruského soupeře mrzela, ale remízu 1:1 jako ztrátu nebral.

Horváth: Nebyla to jednoduchá cesta, povedlo se něco neskutečného

Kapitán Plzně Pavel Horváth si v minulých letech oblíbil tradiční rituál, když se svými známými v Přešticích pravidelně v jejich garáži sledoval v televizi zápasy Ligy mistrů. "V garáži to je fajn, ale letos mi to nevyjde, maximálně jim zamávám tak z televize," naoko litoval známý vtipálek.

Talisman plzeňských úspěchů: Horváthův tuňák v konzervě

Někteří sportovci jsou proslulí tím, že nedají ránu bez oblíbených talismanů, ale kapitán plzeňských fotbalistů Pavel Horváth se vymyká všem zvyklostem. Nespoléhá na plyšová zvířátka či různé okultní předměty, věří obyčejné konzervě s tuňákem v olivovém oleji.

Horvátha láká vidina plzeňské pohárové jízdy až do zimy

Ne prémie v řádu desítek milionů korun, ale vidina toho, že se v případě postupu přes Rosenborg Trondheim ve 3. předkole Ligy mistrů udrží v evropských pohárech nejméně do konce kalendářního roku. To láká kapitána plzeňských fotbalistů Pavla Horvátha před blížícím se soubojem s norským klubem.

Horváth: Je načase, abychom Superpohár konečně vyhráli

Fotbalisté Plzně se podruhé představí v utkání o SYNOT TIP Superpohár a podle kapitána Pavla Horvátha už je načase, aby po loňské prohře se Spartou trofej získali. Zatím však neví, jestli nastoupí, nebo zda ho bude trenér Pavel Vrba šetřit na středeční duel 3. předkola Ligy mistrů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele