Horváth měl po vyhraném zápase s Jabloncem smíšené pocity

18.09.2011, 11:31
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (54)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ještě se ho měli zeptat na výkon pana sudího, jestli z něj neměl taky smíšený pocity

Reagovat
smazaný uživatel

Dáša to zařídí

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

ale to víte že jo, všichni

Reagovat
Aldeano

ale to víte že jo, všechno.....

Reagovat
goodbay

Reagovat
zelda

Hotváth

Reagovat
zelda

Horváth

Reagovat
Filipow

Dal sis hambáče nebo pivko, Pavle?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to na nic, nejdřív ofsajd v Olomouci a ještě tohle... Doufám že Jablonec půjde do Evropy a nepůjde pryč Lafata... Už dva roky chodím na fotbal do jbc a nelituju

Reagovat
FC Porto FC

Lafata beztak odejde někam do Rakouska nebo do Polska ale tam si nekopne

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata neodejde.

Reagovat
7kaka7

Lafata je akorát chytrej hráč kterej teží z výborný hry celýho týmu a myslim že si to plně uvjedomuje a nikam se hnát nebude

Reagovat
forma

Lafata je akorát chytrej hráč ? Ten hráč je naprosto nadstandartní Né jen na Český poměry ale i na světový ... Dyť ten kluk měří 170 cm a dává 90% golů hlavou To někomu přijde jako 'těžení z dobré hry týmu' Výběr místa má geniální a spousta lidí si myslí jak jen stojí ve vápně a čeká na míč před prázdnou ... Není pravda Schválně se někdo na jeho hru dívejte celej zápas ... Ten kluk si při každé příležitosti ukáže kam to chce už 5 metrů před vápnem si ukazuje kam by měla směrovat přihrávka a jelikož jablonec má úžasnýho Kovaříka a Kopice na lajnách tak není co řešit ... Škoda akorát že Kovařík má dost kolísavou formu V Plzni byl poměrně tragickej Ale je to po Pilařovi o parník nejlepší levý křídlo v Český lize .... Jednou bude hrát za TOP tým na světě Nechápu proč není ještě v reprezentaci místo trapnýho Petrželi bez formy

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata je nadstandartni na ceskou ligu. Ale urcite ne ve svetovym meritku,to si trochu prehnal . Nestiha ani v repre. A jak tak z toho tvyho "nezaujatyho" komentare pozoruju,tak celej tym Jablonce by mohl hrat nekde v Anglii,co?

Reagovat
zelda

prej se o něj zajímal Anderlecht, ale to se mi zdá jako blbost

Reagovat
smazaný uživatel

jak odejde Cissé tak se třeba ozve Freiburg

Reagovat
exse

Tím a ještě tohle si myslel co? A ještě zasranej rozhodčí písk penaltu která si určitě pískat dala, nebo a ještě ten zasranej rozhodčí nepískl ofsajd kterej nebyl?

Reagovat
smazaný uživatel

A to jako myslis co? V tomhle zapase neudelal rozhodci vaznejsi chybu. Tak si to breceni nechte od cesty. To,ze z metru netrefite prazdnou branu neni chyba rozhodcich...

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivím se, že jsou jablonečáci naštvaní. Vždyť jsou dlouhodobě zvyklí na to, že se jim připískává, a teď je někdo možná poškodil...

Reagovat
forma

Reagovat
poz3n

co Fillo udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

fňukal

Reagovat
poz3n

Nebo udělal nějakej průser, já ho viděl myslim že minulej tejden ve 12 v noci uprostřed Plzně jak přebíhá bos silnici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

(už chápu skloňování se Slávií, k Pospěchovi, Blažkovi a nějakému tomu dorostenci )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frantamlad

No každej říká něco jinýho,ale já slyšel že po nedomluvě s Vrbou kopl v šatně do lahve a ta ho trefila

Reagovat
poz3n

No u něj bych se tomu asi nedivil...

Reagovat
Kepy_FCB

že ho trefila??

Reagovat
Aldeano

Má smůlu no... To je o něm známý....

Reagovat
cubinho

12:07 Petrouš zůstává trenérem Slavie

Michal Petrouš zůstává trenérem Slavie, vedení pražského klubu mu důvěru vyslovilo i po páteční remíze 0:0 s Duklou.

Reagovat
smazaný uživatel

divíš se? odvolávat trenera před derby...

Reagovat
Puskas

A cco to má s tím společného? Avizovali jeho odchod už po Jablonci, stejná komedie jak předtím s Jarolímem.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
C-M@ster

To občas pomůže.

Reagovat
Lemond Laws

Zápas jsem neviděl, takže sse chci zeptat nějakého objektivního fanouška, byla to penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

pokud sudí nepíská začátek faulu, ale až konec faulu, tak nejspíš jo (ikdyž asi nespadam do kategorie objektivního no )

Reagovat
Puskas

Viděl jsem to asi tak - Řízek nebyl sražen úmyslně, byl to takový souboj, kdy o něj spíše zavadil. Rozhodčí si to obhájí.

Reagovat
Lemond Laws

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

no já bych řekl, že ten tvůj "Řízek" nebyl sražen vůbec. Prostě byl v souboji, ve kterém sám fauloval, slabší. A spadl.

Pentle to byla taková žižkovská.

Reagovat
Puskas

Zavadil mu o noho, prto neříkám, že ho srazil, ale že byl sražen. Ono to vypadá stejně, ale u toho prvního termínu jde spíš o aktivní a úmyslný akt, u druhéhé něco, co vyplyne z běžného spuboje. Ani ne rukama jak spíše nohou.

Reagovat
smazaný uživatel

mě jde spíš o to slovo "sražen". Pod tímhle termínem si představuju, že hráč hráče srazí jak rozjetj vlak a tady to bylo spíš tak, že se dva hráči střídavě drželi a jeden z nich prostě v jednu chvíli odpadnul.

Reagovat
Puskas

Souhlas, jasné že to "sražen" tak působí, ale vysvětluji to výše, že v případě faulu bych napsal "srazil", tu píšu "sražen" s vysvětlením. Každopádně přísná jedenáctka.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

byla to penalta v tom smyslu, že kdyby se pravidelně pískaly podobný souboje, tak jsou v každým zápase aspoň 4 penalty. to bych řek je celkem objektivní (fakt si to myslim)

Reagovat
poz3n

I jako plzeňák souhlasim

Reagovat
Puskas

„Nekomentuju to. Na to tu teď mají tu pani. Damkovou? Nebo jak se jmenuje. Ta to určitě vyřeší,“ pravil se zjevnou nelibostí David Lafata.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nepoznate nejaku dobru stranku so sportovymi statistikami (futbal, hokej) z minulej sezony. Potreboval by som aj polcasove/tretinove statistiky. Diky.

Reagovat
forma

Klos -> Proč přehnal ? Jmenuj jednoho hráče který měl po 7 ligových kolech (v jakékoliv lize) 11 branek na svém kontě ... Dost sem se o to zajímal a jeden z mála komu se to povedlo byl Eusébio v Benfice Ale máš pravdu to byl taky nadstandartní hráč jen v portugalské lize a ve světovém měřítku stál za ho*no Uvědom si že nemůžeš soudit kolik branek by dal třeba v Anglii Řekl bys do Džeka že bude nejlepším střelcem Bundesligy když přestupoval z podprůměrnejch Teplic s průměrnýma výkonama v naší lize Odpovím za tebe : NEŘEKL !!! A bůh ví jestli Edin nebude letos nejlepším střelcem i v PL A ano máš pravdu , takový Kopic nebo Kovařík by klidně jednoho dne mohli hrát v týmech jako je (Dortumnd,West Ham,Lazio,Sevilla) . Nevidím důvod proč ne Potenciál na to mají

Reagovat
poz3n

Jako 11 branek je neuvěřitelnejch, každý další kolo nad tim kroutim víc hlavou, klobouk dolu před nim. Ale přijde mi, že Lafata je prostě takovej ten typ doklepávače (něco jako když Honza Rezků měl fazónu a taky tam doklepával prakticky všechno) a s tim mi přijde, že na světový měřítko nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

Takze zaprvy mi nevkladej slova do huby. A nedelej prosim za kazdou vetou deset smajliku,je to trapny.

Lafata je typ hrace,kterej ma skvelej vyber mista,Jablonec jako tym je dlouho pohromade a jsou na sebe zvykly. Hrajou hezkej fotbal a muzou klidne myslet na titul. Ale Lafata NENI utocnik,kterej by mohl hrat prim v nejakym prednim evropskym muzstvu. Neni vysokej,technicky prumernej hrac ligy,neni rychlej. Proste si umi stoupnout. To je fakt,kterej kazdej,kdo sleduje ceskou ligu vi a vidi ho. Jestli mi tady zacnes vyvracet a tvrdit neco jinyho,tak si zralej na Bohnice.

Reagovat
forma

Tak samozřejmě že v jeho věku už by asi určitě nemohl hrát prim v nějakém lepším evropském mužstvu Vysokej není ale přesto nemá problém přehlavičkovat hráče jako např. Bystroň nebo Lukáš a většinu svých branek dává hlavou. Technicky si myslím že je zdatnej Nemá problém v situacích 1 na 1 . Dokáže s přehledem obejít obránce i brankaře a jeho přihrávky jsou skvostný ... Pekhartovi na těch 11 golů co dal v Jablonci prakticky přihrával on sám Tuším že minulý ročník měl kolem 12 asistencí A rychlej není ale v Jablonci patří k nejrychlejším hráčům což si myslím že bohatě stačí (Dle mého názoru je tam rychlejší pouze Kopic,Haurdič a Kovařík, zvláštní myslel jsem že máme rychlejší tým). Slovo 'stoupnout' trošku podhodnocuje jeho schopnosti Radši bych použil výraz 'seběhnout' případně 'naběhnout'. Nevyvracím ti tvoje názory Ale já Davida sleduju každý týden už 6 let v Jablonci přímo ze stadionu. Takže podle mě o něm vím trošku víc než normální fanoušek GL.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele