Další články

Neodejdu, aniž bych dostal pořádnou šanci, říká Scharner

Hamburger SV by rád do začátku sezóny ještě posílil kádr, k tomu ale potřebuje prodat některé své hráče a jedním z nich je i Paul Scharner. Zkušený rakouský obránce se ovšem změnit působiště nechystá dřív, než od německého klubu dostane pořádnou šanci...

Scharner v Hamburku zabojuje o místo

Paul Scharner věří, že se mu povede to, co se nezdařilo letos, chce se prosadit do základní sestavy Hamburku. Do HSV přišel jako volný hráč v létě, jenže se záhy zranil a na podzim toho mnoho nenahrál. V zimě odešel na hostování do Wiganu.

Scharner se pohádal s koučem a v reprezentaci skončil

Vítězství Rakouska v přípravném utkání nad Tureckem 2:0 zastínila aféra kolem zkušeného obránce Paula Scharnera. Čtyřicetinásobný reprezentant se ještě před utkáním nepohodl s koučem Marcelem Kollerem a tým opustil. O trenérovi prohlásil, že je jako řízek. Koller zase uvedl, že pod jeho vedením už si Scharner za Rakousko nezahraje.

Hamburk získal záložníky Badelje a Scharnera

O Hamburku nebylo v přestupovém dění dlouho téměř slyšet, včera ale vedení HSV získalo pro svůj klub dva záložníky. Rakušan Paul Scharner, který byl vypršení smlouvy ve West Bromwichi volným hráčem, se upsal na dva roky, druhou posilou je za čtyři miliony eur Milan Badelj.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele