Další články

Maldini je zpátky v AC Milán, v klubu bude ředitelem

Do služeb AC Milán se vrací klubová legenda Paolo Maldini. Někdejší dlouholetý kapitán slavného italského týmu byl jmenován ředitelem pro strategický rozvoj a bude blízkým spolupracovníkem sportovního ředitele Leonarda.

Maldini se nebude zlobit, když si Buffon protáhne kariéru a vytvoří rekord

Paolo Maldini je rekordmanem v počtu startů v italské nejvyšší soutěži a tento titul mu ještě minimálně několik měsíců zůstane. Legendárního obránce AC Milán vážně ohrožoval brankář Juventusu Gianluigi Buffon, jemuž čáru přes rozpočet minimálně pro letošek udělalo zranění lýtka...

AC Milán pomalu skládá nové vedení, variantou má být i Maldini

Již na 20. listopad, den milánského derby, je konečně v plánu oficiální dotažení převzetí AC Milán čínským konsorciem Sino Europe Sports a s takovou událostí se nevyhnutelně pojí také obsazování vysokých postů novými tvářemi. Rozhodnuto je už o výkonném i sportovním řediteli, a nabídku prý zvažuje i Paolo Maldini...

Maldiniho v Itálii vyšetřují kvůli korupci

Legenda AC Milán Paolo Maldini je vyšetřován kvůli podezření z korupce. Dlouholetý kapitán "rossoneri" a italský reprezentant podle policie uplácel daňového úředníka kvůli své realitní a stavební společnosti.

AC Milán nabízí Maldinimu roli ředitele či skauta

Bývalý slavný italský fotbalista Paolo Maldini by se mohl brzy vrátit do AC Milán. Italský klub svému někdejšímu kapitánovi podle listu Gazzetta dello Sport nabídl místo ve vedení klubu či funkci hlavního skauta.

Maldini Milánu nepomůže. Otec ho chválí

Fanoušci AC Milán mohli několik dní žít v naději, že znovu uvidí v akci Paola Maldiniho. Rossoneri trápí rozsáhlá marodka a klubové vedení údajně požádalo legendárního obránce, aby týmu v závěru sezóny pomohl. 41letý Maldini se k celé záležitosti zatím nevyjádřil, jeho otec ale spekulace potvrdil.

Maldini odmítl nabídku na asistenta v Chelsea

Legendární italský fotbalista Paolo Maldini nebude asistentem v Chelsea. Čtyřicetiletý obránce, který po sezoně ukončil kariéru, odmítl nabídku nového trenéra londýnského celku Carla Ancelottiho, pod jehož vedením nastupoval v AC Milán.

Paolo Maldini - ten nejvěrnější syn

Třicet tři let! Tak dlouhou dobu v jediném klubu snad žádný jiný vrcholový fotbalista nevydržel. A o kom že je řeč? Říká se mu Věrný, ale mimo fotbalový kontinent se jmenuje Maldini. Paolo Maldini.

27.05.2009 Životopisy 131 komentářů
Zaujalo nás

Maldiniho se reakce fanoušků dotkla, zklamal jej i postoj vedení

Rozlučka Paola Maldiniho s fanoušky na San Siru dopadla přesně naopak, než měla. AC Milán na svém stadionu podlehlo AS Řím, navíc tvrdé jádro milánských fanoušků místo bouřlivého potlesku na dlouholetou ikonu klubu hrubě pískalo.

Maldini promluvil za hráče: Všichni chceme, aby Ancelotti zůstal

Stále častěji se s přibývajícími dny a týdny zřejmě bude spekulovat o budoucnosti Carla Ancelottiho. Ten je již osmým rokem trenérem AC Milán a mluví se o jeho možném odchodu například do Chelsea. Proti tomu je celá kabina Rossoneri, za kterou mluvil kapitán Paolo Maldini...

Maldiniho čeká poslední zápas proti Juve

Hrající legenda AC Milán i světového fotbalu Paolo Maldini dá po této sezoně fotbalovým trávníkům definitivní sbohem. Jak ale sám tvrdí, poslední zápasy si užije plnými doušky. O to více se těší na poslední měření sil s Juventusem, které jej čeká v neděli.

Maldini na konci května definitivně skončí s fotbalem

Obránce Paolo Maldini má před sebou posledních šest týdnů kariéry. Čtyřicetiletý bek v rozhovoru pro italský list La Stampa řekl, že 31. května definitivně pověsí kopačky na hřebík.

Maldiniho loučení se blíží. Bude to smutný den, říká

Bohatá kariéra legendárního Paola Maldiniho se blíží ke konci, obránce AC Milán by se měl s fanoušky rozloučit na konci probíhající sezóny. 40letý Ital už přemýšlí, jak asi bude jeho poslední zápas vypadat.

Maldini: Derby je jedinou věcí, na které mi nyní záleží

Paolo Maldini bude ve zbytku letošní sezony jedním z nejvíce sledovaných fotbalistů světa. Kapitán milánského AC v létě ukončí kariéru, před sebou tak má poslední zápasy. Ten nejbližší bude hodně prestižní, Rossoneri v něm totiž změří síly s Interem Milán...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele