Další články

Neapol uvolnila na hostování obránce Cannavara a Armera

Hned dva obránci opustili v poslední lednový den kádr Neapole. Pro Paola Cannavara i Pabla Armera ale platí, že se do jihoitalského klubu po sezóně možná vrátí. Zkušený stoper odešel na hostování do Sassuola, kolumbijského krajního beka si vypůjčil West Ham United...

Cannavaro se Interu neblíží, jeho odchod je ale stále ve hře

Paolo Cannavaro zatím na cestě do Interu není, tvrdí agent zkušeného zadáka. Cannavaro je s milánským celkem intenzivně spojován zejména kvůli osobě trenéra Waltera Mazzarriho, který 32letého obránce dobře zná ze společného působení v Neapoli...

Cannavaro nespokojen se svou situací, agent nevyloučil odchod

Paolo Cannavaro je kapitánem Neapole a dlouho byl i neodmyslitelnou součástí její základní sestavy, to se ovšem změnilo letos v létě s příchodem nového trenéra Rafaela Beníteze. Ten zatím dává přednost jiným a 32letý italský stoper se musí smířit s rolí náhradníka...

Neapol získala v italské lize zpět dva body odebrané za korupci

Vedení Neapole uspělo s odvoláním proti trestu za zmanipulování zápasu italské ligy v roce 2010 a dosáhlo zrušení odpočtu dvou bodů v aktuálním ročníku. Soupeř Plzně v Evropské lize se díky tomu v tabulce Serie A dotáhl na dosud druhé Lazio, které předstihl díky lepšímu skóre. Na vedoucí Juventus ztrácí jen tři body.

Neapol přišla o dva body. Cannavaro a Grava mají stop

Neapol přišla kvůli zmanipulování předloňského zápasu v Serii A o dva body. Italský svaz o trestu rozhodl poté, co se bývalý brankář klubu Matteo Gianello přiznal, že se v květnu 2010 pokusil ovlivnit výsledek utkání se Sampdorií.

V italské lize hrozí trest za korupci také Neapoli

Neapoli hrozí v italské lize trest za zmanipulování předloňského zápasu se Sampdorií. Svazový prokurátor požaduje podle agentury ANSA odečtení jednoho bodu v tabulce Serie A, pokutu 100.000 eur a postih pro hráče, kteří o domluveném výsledku věděli.

Paolo Cannavaro nenahlásil pokus o korupci a hrozí mu trest

Obránci Paolu Cannavarovi z Neapole hrozí trest za zapletení do rozsáhlé korupční aféry v italském fotbale. Mladší bratr kapitána mistrů světa z roku 2006 čelí podle agentury ANSA obvinění, že před dvěma lety věděl o úmyslu ovlivnit zápas se Sampdorií a nenahlásil to.

Paolo Cannavaro: Věříme v Ligu mistrů

Neapol loni skvěle zvládla úvod sezony a s postupem času začala ztrácet dech, letos je tomu přesně naopak. Po špatném startu tým hodně oživil příchod trenéra Waltera Mazzarriho a SSC útočí na Ligu mistrů. Podle obránce Paola Cannavara by milionářská soutěž klubu slušela...

Cannavaro by se mohl vrátit do Neapole

Příští rok touto dobou by italský reprezentační obránce Fabio Cannavaro již mohl oblékat dres SSC Neapol, alespoň tedy podle svého manažera.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele