Další články

Cardozo odejde z Benfiky, tvrdí agent

Óscar Cardozo po šesti sezonách opustí Benfiku, tvrdí to alespoň jeho agent. Třicetiletý útočník má nejspíš namířeno do Premier League, včera zájem o Cardoza potvrdil manažer Cardiffu Malky Mackay. Hráčův agent nechtěl být ohledně budoucího klubu konkrétní.

Mám Benficu ve svém srdci, omlouval se Cardozo

Benfica má za sebou frustrující závěr sezóny, kdy hned na třech frontách skončila na stříbrné pozici. Sérii neúspěchů neunesl korunní střelec týmu Óscar Cardózo, který po pohárové porážce od Guimarãese napadl trenéra Jorgeho Jesúse, později se ovšem za své chování omluvil...

Benfica je pro mě všechno, říká Cardozo

Óscar Cardozo se z Benfiky nechystá, přestože se prakticky neustále spekuluje o jeho možném přestupu jinam. Paraguayský kanonýr ale odcházet nechce, nyní s klubem prodloužil smlouvu o dva roky až do léta 2016.

Kvůli zranění by o MS mohl přijít i paraguayský kanonýr Cardozo

Další hvězdou, které by mohla na poslední chvíli utéct účast na světovém šampionátu, je Paraguayec Oscar Cardozo. Nejlepšího střelce portugalské ligy trápí poraněný kotník a podle vedení výpravy vážně hrozí, že útočník Benfiky do turnaje nezasáhne.

Cardozo má v plánu opustit Benficu

Již nadcházející léto možná přijde lisabonská Benfica o svou hlavní hvězdu. Kanonýr Oscar Cardozo totiž začíná nahlas uvažovat o možném odchodu do některé z lepších evropských lig.

Kanonýr Cardozo věří, že Benfica konečně získá titul

Benfice se podařil vstup do letošní sezóny a zatím si vede dobře v evropských pohárech i domácí soutěži. Velký podíl na tom má kanonýr Oscar Cardozo, který věří, že slavný portugalský tým letos ukončí čekání na mistrovský titul.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele