Fantasy Boost: Klapzubovka řádila i bez Haalanda. Na koho vsadit v 10. kole?

Hráči i fanoušci Tottenhamu zažívají snový začátek ročníku a po vítězství nad Fulhamem se nadále drží v čele Premier League. Pondělnímu výkonu Spurs, zejména gólům Son Heung-mina a Jamese Maddisona, tleskal i příznivec konkurenční Chelsea Petr Musil. Všichni členové jeho Fantasy týmu Klapzubovka se totiž zapsali do statistik 9. kola. Zisk 115 bodů a triumf v konkurenci 746 stratégů v minilize našeho webu mimo jiné ukázal, jak může WildCard restartovat mátožnou FPL sezonu.

Fantasy Boost: Nastal čas prodat Haalanda?

Fanoušci Chelsea zažívají v letošním kalendářním roce těžké chvíle. Jejich tým navzdory enormním investicím do kádru nenaplňuje očekávání a aktuálně okupuje 11. místo. Tři soutěžní vítězství za sebou nicméně naznačila zlepšení. Demolice Burnley před reprezentační pauzou potěšila zejména Václava Šperla, jehož London Blues opanovali minulé kolo v minilize na našem webu. Jakožto nejlepší manažer dosáhl v nabité konkurenci 736 soupeřů na 101 bodů.

Fantasy Boost: Kapitán Watkins zajistil Matějíčkovi vítězství, v kurzu je Son

Kdo měl o uplynulém víkendu ve své Fantasy sestavě Ollieho Watkinse, mohl považovat 7. kolo za vysoce nadprůměrné už po předehrávce ve Villa Parku. Útočník Aston Villy totiž zapsal 23 bodů a bilancí 3+2 režíroval nečekanou demolici ambiciózního Brightonu. Pavel Matějíček si gólové exploze anglického snajpra užil dvojnásob, protože mu svěřil kapitánskou pásku. Jakožto nejlepší manažer v minilize na našem webu dosáhl v nabité konkurenci 726 soupeřů na 96 bodů.

Watkins, "the Korean guy" a (ne)VAR: 7. kolo Premier League v kostce

Zdá se, že Ollie Watkins je zpět ve skvělé formě z loňského ročníku. Po rozhodujícím gólu do sítě Chelsea (1:0) se útočník Aston Villy obsadil do hlavní role také v bláznivém utkání s Brightonem (6:1), v němž zazářil hattrickem. Nedařilo se naopak Erlingu Haalandovi a jeho Manchesteru City, který kousal první porážku v sezoně, konkrétně 1:2 ve Wolverhamptonu. Šlágr mezi Tottenhamem a Liverpoolem (2:1) s sebou i nadále nese pachuť kontroverze.

Fantasy Boost: Bernardo se Salahem potěšili YagoLFC, zlomí Álvarez sérii zklamání?

V 5. kole Premier League hrála prim symfonie Brightonu na Old Trafford, odkud si hosté z jižního pobřeží Anglie odvezli vítězství 3:1. Mezi střelce se mimo jiné zapsal i odchovanec domácích Danny Welbeck, z čehož měl bezesporu radost Vlado Chudej - nejlepší manažer uplynulého kola ve Fantasy Premier League minilize.

Fantasy Boost: Triple kapitán Haaland se Kostelanům vyplatil, v kurzu je Díaz

První prodloužený víkend s Premier League je minulostí. Fanoušci na vyprodaných stadionech tleskali fotbalistům, kteří se radovali z úvodních gólů a bodů v sezoně, což platí i pro 571 trenérů ve Fantasy Premier League (FPL) minilize na našem webu. Nejlepším koučem byl Pavel Jelínek, jehož tým Kostelani v čele s triple kapitánem Erlingem Haalandem zapsal 95 bodů. V nové rubrice Fantasy Boost rozebereme jak top sestavu kola, tak i několik možností pro upgrade vašeho týmu.

Sakova penalta a nezastavitelný Watkins: 31. kolo Premier League v kostce

Podruhé v řadě ztratil Arsenal dvoubrankové vedení a remizoval 2:2, čímž plnohodnotně vrátil Manchester City do boje o titul. Tentokrát zaváhal na stadionu West Hamu, který mohl z pokutového kopu víceméně dorazit Bukayo Saka, ale v klíčovém momentu utkání selhal. Dařilo se naopak šesté Aston Ville v čele s Olliem Watkinsem, jež deklasovala čtvrtý Newcastle 3:0 a po sedmém vítězství z posledních osmi zápasů flirtuje s účastí v pohárové Evropě.

Dostihy na špici a povstání na dně: 35. kolo Premier League v kostce

Klíčové souboje o titul, o čtvrté místo zaručující účast v Lize mistrů, nebo o setrvání v Premier League jsou stále otevřené. Manchester City si totiž s lehkostí zastřílel v Leedsu, Liverpool nezaváhal v Newcastlu, Arsenal loupil na West Hamu, Tottenham zametl s Leicesterem, Everton senzačně udolal Chelsea a Burnley v závěru otočilo záchranářskou bitvu ve Watfordu. Definitivní jistotu sestupu má sice Norwich, ale jeho pád byl už několik týdnů pouze otázkou času.

Zostuzení Leedsu ve stínu covidu: 17. kolo Premier League v kostce

V Anglii se šíří nová varianta koronaviru a během posledních dnů tvrdě zasahuje i do harmonogramu nejsledovanější fotbalové soutěže na světě. Ve vloženém 17. kole se proto odehrálo jen sedm utkání, o víkendu jich bude ještě o dvě méně. Nejzajímavější viděli fanoušci na Etihad Stadium, kde vedoucí Manchester City nadělil sestupem ohroženému Leedsu sedmičku.

Samá Villa: Sestava 15. kola Premier League

Letí to jako blázen, kolo snad co dva dny. Kdo to má stíhat? I přes vánoční shon - který pokračuje i mezi svátky a přes Silvestra, je tu další díl All-Stars Premier League, teď s pořadovým číslem 15. I tentokrát je na text prostší, ale s přelomem letopočtu nastanou zase klidnější časy.

Arsenalu odmalička fandím, dát mu dva góly je sen, řekl Watkins

Útočník Ollie Watkins z Aston Villy se po nedělní překvapivé výhře 3:0 v anglické lize na hřišti Arsenalu rozplýval nad tím, jak dvěma góly pomohl porazit tým, kterému odmalička fandí. Čtyřiadvacetiletý kanonýr navíc nechal vzpomenout na říjnový zápas proti obhájcům titulu z Liverpoolu (7:2), v němž zaznamenal hattrick. Tým z Birminghamu se tak udržel v popředí Premier League; na vedoucí Leicester ztrácí tři body, navíc má zápas k dobru.

Aston Villa překonala klubový rekord a koupila útočníka Watkinse

Brentford loni postup do Premier League nakonec nevybojoval, jeho útočník Ollie Watkins si ale anglickou nejvyšší soutěž i tak zahraje. Čtyřiadvacetiletý střelec přestoupil do Aston Villy, ta z něho udělala nejdražší posilu ve své historii a podepsala s ním pětiletý kontrakt...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele