Další články

Exligoví cizinci: Jak dopadli van Kessel, Paixao nebo Rybalka?

V historii samostatné české ligy na našich trávnících pobíhala spousta cizinců - jejich počet již přesáhl hranici šesti set. Suverénně nejvíce fotbalistů k nám zamířilo ze Slovenska následovaných Brazilci. I osmnáct let po konci jugoslávské války spolu stále bojují Chorvati, Srbové a Bosňané, tentokráte však jen o pomyslnou bronzovou medaili v tomto ohledu.

Nivaldo bez vysvětlení opustil Teplice a v klubu skončil

V Teplicích skončil záložník Nivaldo. Osmadvacetiletý kapverdský reprezentant s klubem neprodloužil končící smlouvu, v sobotu bez vysvětlení opustil tým a odcestoval z České republiky. Severočeský celek o tom informoval na svých internetových stránkách.

Záložník Nivaldo bude hrát opět za Teplice

Kapverdský záložník Nivaldo se po nevydařeném působení v Dinamu Minsk vrací do Teplic. Sedmadvacetiletý středopolař na Stínadlech podepsal smlouvu do léta 2017. Severočeský klub o tom informoval na svých internetových stránkách.

Nivaldo odchází z Teplic do Dinama Minsk

Teplice opouští kapverdský záložník Nivaldo. Bývalá opora týmu odmítla prodloužit v létě končící smlouvu, a tak se severočeský klub dohodl na hráčově okamžitém přestupu do Dinama Minsk. V Bělorusku končí přestupní termín právě dnes.

O hráče měsíce se v lize ucházejí Došek, Lafata a Nivaldo

V nominaci na cenu pro hráče měsíce září v české nejvyšší soutěži jsou Libor Došek ze Slovácka, David Lafata ze Sparty a Nivaldo z Teplic. Mezi trenéry kandidují Roman Pivarník z Bohemians, teplický Zdeněk Ščasný a Pavel Tobiáš z Příbrami.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele