Další články

Valdez si na podzim už nezahraje, má vážně zraněné koleno

Nelson Haedo Valdez před měsícem odešel z Al Jaziry do Eintrachtu Frankfurt, v prvních dvou bundesligových kolech se v dresu německého klubu střelecky neprosadil a na první trefu si bude muset počkat ještě hodně dlouho, důvodem je vážné zranění kolena...

Valdez se vrací do Německa, získal ho Eintracht Frankfurt

Nelson Valdez si po čtyřech letech znovu zahraje německou nejvyšší soutěž. Paraguayský útočník v minulosti hájil barvy Borussie Dortmund a Werderu Brémy, nyní se stal novým konkurentem Václava Kadlece v Eintrachtu Frankfurt...

Útočník Valdez přestupuje z Valencie do Al Jaziry

Zkušený útočník Nelson Haedo Valdez přestupuje z Valencie do Spojených arabských emirátů. Paraguayský reprezentant bude nastupovat za Al Jaziru z Abú Dhabí, která za něj podle španělských médií zaplatila tři miliony eur (77 milionů korun).

Valdez zůstane ve Valencii, ta uplatnila opci na trvalý přestup

Nelson Valdez se nebude muset vracet do Rubinu Kazaň, z něhož letos hostuje ve Valencii. Španělský klub se rozhodl využít opce na trvalý přestup a s paraguayským útočníkem podepsal smlouvu na další dvě sezony. Valencia o tom informovala na svých internetových stránkách...

Valencia získala na hostování útočníka Valdeze

Valencia hlásí posilu do útoku. S Kazaní se dohodla na ročním hostování Nelsona Valdeze, jehož může díky opci získat i na trvalý přestup. Valdez se do španělské ligy vrací po jedné sezoně v Rusku, předtím oblékal dres Hérculesu.

Valdez nakonec přestoupil z Herculesu do Kazaně

Nelson Valdez je po Davidu Trezeguetovi dalším známým útočníkem, který po nepovedené sezoně opustil Hercules. O paraguayského reprezentanta byl velký zájem a uspěl nakonec Rubin Kazaň...

Real shání útočníka. Kandidáty jsou Adebayor, Klose či Valdez

Real Madrid chce v nejbližší době získat na hostování útočníka jako náhradu za Gonzala Higuaína, který bude po operaci zad až čtyři měsíce mimo hru. Po čtvrtečním vítězství "Bílého baletu" 3:1 v úvodním čtvrtfinále Španělského poháru nad Atlétikem to prohlásil prezident klubu Jorge Valdano.

Valdez chce po Barceloně sestřelit i Real

Hercules už v letošní sezóně španělské ligy zaskočil Barcelonu, nyní nováček poměří síly s rozjetým Realem Madrid. Útočník Nelson Valdez věří, že vstřelí branku a přispěje k dobrému výsledku. Proti Barceloně se trefil dvakrát, což stačilo na senzační výhru na Nou Campu.

Nováčka španělské ligy Hércules posílil dortmundský Valdez

Paraguayský reprezentant Nelson Valdez po devíti letech odchází z Německa. Šestadvacetiletý útočník opouští Borussii Dortmund a podepsal smlouvu s nováčkem španělské ligy Hérculesem.

Valdez vyhlíží odchod z Dortmundu, upřednostňuje Španělsko

Paraguayský útočník Nelson Valdez eviduje po vydařeném mistrovství světa několik lákavých nabídek. Střelci Borussie Dortmund se sice údajně ozvaly i anglické týmy Sunderland nebo Fulham, on sám by ale raději odešel do Španělska.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele