Další články

Sparťana Lačného podruhé v kariéře testuje Celtic

Slovenský útočník Miloš Lačný má už podruhé v kariéře nakročeno do Celticu. Před rokem a půl dal ještě přednost Spartě Praha, ale skotský velkoklub na něj nezapomněl a pozval ho znovu na týdenní testy. Po nich se rozhodne, zda se přesune z Letné do Glasgowa.

Neokoukané předměty ve výloze české ligy

Pod prvními jarními paprsky se odehrávalo takřka celé úvodní kolo jarní části Gambrinus ligy. V něm se představila také celá řada dlouho očekávaných posil. Jak si vedly?

Lačný: Jsem rád, že jsem na gól ve Spartě dlouho nečekal

V přípravě se potýkal se zdravotními problémy, ale premiéru před náročnými sparťanskými fanoušky zvládl slovenský útočník Miloš Lačný, jak si předsevzal. V sobotní generálce před startem jarní sezony vstřelil proti Bohemians 1905 jediný gól, v hlasování diváků byl vyhlášen mužem zápasu a po utkání si liboval, že mu přechod do nového týmu vyšel.

Sparta získala Lačného, láká Sionka a Jarošíka

Sparta Praha na startu zimní přípravy potvrdila, že jedná o příchodu s Jiřím Jarošíkem a Liborem Sionkem. Stvrzen byl přestup slovenského útočníka Miloše Lačného z Ružomberku. Druhý tým ligové tabulky naopak přišel o Patrika Bergra, který ukončil kvůli zdravotním potížím kariéru.

První posilou Sparty by se měl stát Slovák Lačný

Fotbalisté Sparty Praha zřejmě získají první zimní posilu. Na Letnou by měl přestoupit jednadvacetiletý slovenský útočník Miloš Lačný z Ružomberku. Vedení pražského klubu dojednává přestup fotbalisty, o kterého během zimní přípravy usiloval také Celtic a některé ruské celky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele