Další články

Matula dostal za zákrok na Boudjemau třízápasový trest

Teplický obránce Milan Matula dostal za zákrok na Damiena Boudjemau ze Slavie třízápasový trest. Rozhodla o tom disciplinární komise FAČR, která na dnešním zasedání také vyslechla hráče obviněné z ovlivňování zápasů. V kauze však zatím žádné sankce nevynesla.

Disciplinárka bude řešit Matulův zákrok na Boudjeemu

Disciplinární komise FAČR se na čtvrtečním zasedání bude zabývat faulem Milana Matuly na záložníka Damiena Boudjeemu ze Slavie. Teplický obránce nebyl za zákrok v pondělní dohrávce devatenáctého kola Gambrinus ligy potrestán ani žlutou kartou.

Disciplinární komise Matulu nepotrestala

Disciplinární komise ČMFS zamítla podnět Slavie na potrestání teplického fotbalisty Milana Matuly. Ten v sobotním prvoligovém duelu fauloval domácího Petra Jandu a oba hráči se po vzájemné srážce hlavami zranili. Komise se však dnes jednomyslně shodla, že se Matula ničím disciplinárně neprovinil.

Slavia chce trest pro Matulu

Vedení Slavie Praha podalo podnět k disciplinárnímu řízení s teplickým hráčem Milanem Matulou, jenž se v sobotním utkání 19. kola srazil hlavou s Petrem Jandou. Slavii se nelíbí, že byl Matulův zákrok ohodnocen pouze žlutou kartou, a proto také podala protest ke komisi rozhodčích proti výkonu hlavního sudího Miroslava Zelinky.

Šlágr ligy kazila série zranění, slávista Naumov má zlomenou nohu

Šlágr Gambrinus ligy mezi Slavií a Teplicemi pokazila série zranění. Nejhorší utrpěl útočník Slavie Riste Naumov, který opustil hřiště v sanitce se zlomenou nohou. Do nemocnice během prvního poločasu zamířili i domácí Petr Janda a teplický Milan Matula, kteří se srazili hlavami a u obou bylo podezření na frakturu lebky.

Teplický Matula nesmí za faul loktem hrát osm zápasů

Disciplinární komise fotbalového svazu dnes zastavila teplickému hráči Milanu Matulovi činnost na osm zápasů nepodmíněně. Matula v utkání druhého ligového kola s Plzní udeřil v druhé půli loktem domácího Petra Jiráčka a způsobil mu krvavé zranění hlavy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele