Další články

Slavia se bude muset v úvodu jara obejít bez záložníka Černého

Slávisté budou v úvodu jarní části sezony postrádat záložníka Milana Černého. Šestadvacetiletý ofenzivní hráč si na tréninku poranil koleno a čeká ho zhruba šestitýdenní pauza.

Slávistický odchovanec Černý po konci v Turecku zamířil do Dukly

Bývalý reprezentant a slávistický odchovanec Milan Černý posílil jiný pražský klub Duklu. Dejvický celek příchod pětadvacetiletého záložníka, jenž předčasně ukončil angažmá v tureckém Sivassporu, oznámil na svém oficiálním webu. Černý na Julisce podepsal roční kontrakt.

Návrat obránce Brabce do Slavie zhatily požadavky Senice

Slavii nevyšla snaha přivést zpět do týmu bývalého kapitána Ericha Brabce. Na přestupu šestatřicetiletého stopera se klub nedokázal dohodnout se slovenskou Senicí. Generální ředitel Jaromír Šeterle ale potvrdil, že Slavia usiluje o záložníka Milana Černého.

Černý: Tolik gólů za sebou jsem ještě nedal, je to pro mě svátek

Český fotbalista Milan Černý zažívá nejlepší střelecké období v kariéře. V dresu tureckého Sivassporu skóroval během deseti prosincových dnů ve třech zápasech po sobě, a podtrhl tak vydařený závěr svého prvního půlroku v zahraničí po letním přestupu z pražské Slavie.

Slavia se shodla se Sivassporem na přestupu Černého

Slavia se definitivně shodla s tureckým Sivassporem na podmínkách přestupu Milana Černého. Odchodu bronzového medailisty z nedávného evropského šampionátu jednadvacítek do Turecka tak nic nebrání a celý transfer by měl být v nejbližší době dotažen.

Milan Černý míří do Sivassporu, dohodl se na předběžné smlouvě

Milan Černý míří ze Slavie do tureckého Sivassporu. Bronzový medailista z mistrovství Evropy do 21 let absolvoval zdravotní testy a s patnáctým celkem uplynulého ročníku turecké ligy podepsal předběžnou tříletou smlouvu.

Turecký Sivasspor má zájem o slávistu Milana Černého

Záložník Milan Černý by mohl po skončení evropského šampionátu do 21 let odejít z pražské Slavie do Turecka. Zájem o něj projevil patnáctý klub uplynulé sezony tamní ligy Sivasspor. Podle hráčova agenta Pavla Zíky ze společnosti Sport Invest předložila turecká strana zajímavé podmínky, ale Černý se bude nabídkou zabývat až po skončení mistrovství.

Záložník Černý zůstává ve Slavii, z přestupu do Rostova sešlo

Z přestupu slávisty Milana Černého do Rostova sešlo. Ruský klub to uvedl na svém webu s tím, že by mohl českého fotbalistu angažovat v létě.

Černého dělí od přestupu do Rostova poslední zdravotní test

Již jen poslední zdravotní prohlídka dělí českého fotbalistu Milana Černého od přestupu ze Slavie do ruského Rostova. Podrobí se jí příští týden v Německu. Pokud testy projde, bude přestup definitivně uzavřen.

Černý míří ze Slavie do ruského Rostova

Slavii Praha opouští další fotbalista. Ofenzivní záložník Milan Černý je blízko přestupu z vršovického týmu do Rostova na Donu, kde je pro něj připravena víceletá smlouva. Fotbalista ve středu odletí do ruského celku na zdravotní testy, kluby už jsou na transferu téměř domluveny.

Milan Černý se vrátil po třech letech do týmu Slavie a dal gól

Záložník Milan Černý se po třech letech vrátil do sestavy Slavie a dnešní comeback v odvetě pohárového čtvrtfinále proti Zlínu oslavil slušným výkonem a svým premiérovým gólem. Jedenadvacetiletý fotbalista má za sebou pouze šest ligových utkání, přitom nejvyšší soutěž si zkusil poprvé už v květnu 2005 v Příbrami.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele