Další články

AC Milán je v brankářské krizi, proti Juventusu bude chytat až třetí gólman

AC Milán bude muset do nedělního šlágru italské ligy proti Juventusu nasadit až brankářskou trojku, čtyřicetiletého Antonia Miranteho. Jednička Mike Maignan je totiž v disciplinárním trestu a klub dnes oznámil, že si jeho první náhradník Marco Sportiello poranil lýtko.

Budeme stát k penaltě zády, směje se Maignan chystané úpravě pravidel

Mistrovství světa v Kataru přineslo řadu emotivních momentů a ty se týkaly i penaltových rozstřelů. Hned několik jich absolvovala Argentina a v souvislosti s tím se od 1. července opět lehce pozmění pravidla nejpopulárnější hry světa, jedna z nejvýraznějších novel je spojena s chováním brankářů před pokutovým kopem.

AC Milán řešil potíže s brankáři, zraněného Maignana nahradí Mirante

Nepříjemnosti v obsazením brankářských postů muselo v první polovině tohoto týdne řešit vedení milánského AC. Mezi tyčemi slavného italského klubu se jen tak neobjeví letní posila z Lille Mike Maignan, jehož by do jisté míry měl nahradit Antonio Mirante...

AC Milán dotáhl přestup brankáře Maignana z Lille

Mike Maignan se stěhuje na Apeninský poloostrov. Pětadvacetiletý brankář Lille přestoupil za 13 milionů eur do AC Milán, kde podepsal smlouvu do roku 2024...

Donnarumma stále nemá v Miláně smlouvu. Sáhne po něm Juventus?

Brankář Gianluigi Donnarumma stále nemá v AC Milán podepsanou smlouvu na příští sezonu. Jednání se zatím nedaří a představy jeho agenta a klubu jsou rozdílné. Podle posledních zpráv by tak mohl nakonec odejít do Juventusu, který by byl ochoten představy o mzdě splnit. Milán už dokonce vyjednává o příchodu náhrady.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele