Další články

Záložník Tavares definitivně odchází z Mladé Boleslavi do Sydney

V Mladé Boleslavi definitivně přišli o hráče základní sestavy Mickaela Tavarese. Senegalský defenzivní záložník ve čtvrtek uzavřel přestup do Sydney, kde by měl o víkendu již nastoupit v australské lize.

Mladou Boleslav zřejmě opustí Tavares, nahradit by ho měl Rada

Mladou Boleslav zřejmě v zimě opustí hráč základní sestavy Mickael Tavares. Senegalský defenzivní záložník se dohodl na angažmá v Sydney a boleslavské vedení je připraveno mu odchod umožnit, i když má do léta platnou smlouvu. Místo něj by mohl přijít Jakub Rada z Bohemians Praha 1905, o kterého Boleslav vážně usiluje.

Bývalá hvězda Slavie Tavares posílil Mladou Boleslav

Mladá Boleslav dotáhla příchod bývalé opory Slavie Mickaëla Tavarese. Senegalský fotbalový reprezentant narozený ve Francii uspěl na testech a dnes již nastoupil do ligového utkání s Příbramí. Tavares tak obnoví spolupráci s trenérem Karlem Jarolímem.

Tavares by se mohl vrátit do české ligy, zkusí ho Mladá Boleslav

Mladou Boleslav by mohla posílit bývalá opora Slavie Mickaël Tavares. Senegalský reprezentant narozený ve Francii by v tomto týdnu měl do středočeského klubu dorazit na testy a následně se obě strany rozhodnou, zda se domluví na angažmá. Tavares by tak mohl obnovit spolupráci s trenérem Karlem Jarolímem.

Bývalý slávista Tavares podepsal smlouvu s Fulhamem

Zdeněk Grygera stále bojuje o smlouvu ve Fulhamu, jistotu pak už má Mickaël Tavares. 29letý někdejší záložník pražské Slavie s londýnským klubem v posledních měsících trénoval a nyní si vysloužil krátkodobý kontrakt...

Slavia jedná s Tavaresem, ten chce ale moc peněz

Vedení Slavie jedná o návratu Mickaela Tavarese, kterému v létě vyprší smlouva v Hamburku. Francouzský záložník, jenž se v Edenu podílel na zisku dvou mistrovských titulů, chce ale více peněz, než mu může vršovický klub nabídnout.

Hamburk prý už nepočítá s Rozehnalem, vyřadil i exslávistu Tavarese

Bundesligový Hamburk už nepočítá s českým obráncem Davidem Rozehnalem. Podle serveru deníku Hamburger Abendblatt mu to dnes oznámilo vedení klubu. Stejný osud potkal i bývalého slávistu Mickaela Tavarese z Francie.

Tavares prý podruhé Senegal neodmítne

Bývalý záložník Slavie Praha Mickael Tavares se zřejmě definitivně vzdal naděje na start za českou reprezentaci. Pokud by prý znovu dostal nabídku reprezentovat Senegal, který v minulosti již jednou odmítl, neváhal by ji přijmout.

Tavares přestoupil do Hamburku

Záložník Mickael Tavares přestoupil z pražské Slavie do bundesligového Hamburku, kde podepíše víceletý kontrakt. ČTK o tom informoval generální ředitel klubu Petr Doležal, podle něhož musí francouzský záložník v novém působišti už jen projít zdravotní prohlídkou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele