Další články

S Jabloncem odletí na soustředění i útočník Hubník

Jablonečtí dnes v podvečer odletí na herní soustředění do Turecka i s útočníkem Michalem Hubníkem. Nejlepší střelec týmu v podzimní části sezony, který se zotavuje z nedávného zranění kolena, nechybí v nominaci 25 hráčů na kemp do Beleku.

Hubník natržený vaz v koleni nemá, čeká ho ještě další vyšetření

Zranění jabloneckého Michala Hubníka zřejmě není tak vážné, jak se původně zdálo. Dnešní vyšetření pochroumaného kolena na magnetické rezonanci vyloučilo, že by měl natržený vaz. Třicetiletý útočník ještě podle klubového facebooku absolvuje další vyšetření v Olomouci.

Jablonci se zranil Hubník, může mít natržený vaz v koleni

Jablonečtí se musejí hned v úvodu přípravy potýkat s nepříjemností v podobě zranění nejlepšího podzimního střelce týmu Michala Hubníka. Zkušený útočník si v dnešním přípravném utkání s Varnsdorfem poranil koleno a je podezření na natržený vaz.

Hubníka těšilo, že na Bohemians odčinil gólem zahozené sólo

Útočníka Jablonce Michala Hubníka těšila vítězná branka na hřišti Bohemians Praha 1905, kterou odčinil předchozí zahozené sólo od poloviny hřiště. Třicetiletý útočník nijak neřeší, že má po patnácti kolech fotbalové ligy na kontě osm vstřelených gólů, své zásahy prý počítá až po sezoně.

Hříšník Hubník problém s koučem Skuhravým urovnal gólem

I když na trávník přišel až na poslední půlhodinu ligové dohrávky v Ostravě, stihl jablonecký útočník Michal Hubník mít prsty ve dvou důležitých gólech. Svým výkonem částečně otupil hrany rozepře s koučem Romanem Skuhravým a možná si přiblížil post v základní jedenáctce Severočechů.

Liberec si s námi moc nevěděl rady, řekl probuzený střelec Hubník

Jablonecký fotbalista Michal Hubník prožívá v závěru sezony střelecké probuzení. V neděli se dočkal premiérového gólu po zimním příchodu do Jablonce, který ještě znamenal pouze zmírnění koneční porážky 1:5 na hřišti Slavie. Včera už ale jeho další zásah nasměroval severočeský tým k výhře 2:0 nad sousedem z Liberce.

Podle Hubníka takto Jablonec o poháry hrát nemůže

Dva a půl roku vyhlížel okamžik, až v české lize zažije gólovou radost. A když se včera útočník Michal Hubník dočkal při utkání na hřišti pražské Slavie, stejně by zápas rád co nejrychleji vymazal z paměti. Debakl 1:5 s jabloneckým hráčem otřásl. Zvlášť ve chvíli, kdy se Severočeši snaží bojovat o účast v příštím ročníku Evropské ligy.

Jablonec získal z Olomouce útočníka Hubníka

Útočník Michal Hubník přestoupil z Olomouce do Jablonce. Oba kluby transfer devětadvacetiletého hráče potvrdily na svých webových stránkách. Čtyřnásobný reprezentant by měl v druhém týmu tabulku zacelit mezeru po odchodu kanonýra Davida Lafaty do Sparty Praha.

Jablonec hledá náhradu za Lafatu, jedná s Hubníkem

Vedení Jablonce shání náhradu za nejlepšího kanonýra ligy z posledních sezon Davida Lafatu, který v zimní přestávce přestoupil do pražské Sparty. Severočeši si vyhlédli olomouckého Michala Hubníka a momentálně se Sigmou intenzivně jednají o jeho možném příchodu. Informovaly o tom webové stránky Jablonce.

Slovácko zahájilo přípravu jen s malými změnami, chce Hubníka

Bez výraznějších změn v hráčském kádru zahájilo zimní přípravu Slovácko. Osmý tým ligové tabulky se rozloučil pouze s brankářem Iljou Motalygem a hráči Markem Kuzmou a Janem Martykánem. Slovácko naproti tomu usiluje o příchod útočníka Michala Hubníka ze Sigmy Olomouc.

Suchý by měl být do zápasu s Maltou v pořádku, Hubník už trénuje

Český reprezentant Marek Suchý by měl být do pátečního zápasu kvalifikace o postup na mistrovství světa s Maltou v pořádku. Hráč Spartaku Moskva, kterého už přes týden limitují problémy s kolenem, dnes ještě sám trénoval v posilovně, ale od středy se má připojit k týmu. Další zadák Roman Hubník už trénuje bez úlev.

Hubník už v Legii znovu trénuje, hrát ale bude až na jaře

Michal Hubník se po vážném zranění achillovky vrátí ve varšavské Legii do hry nejdříve na jaře. Osmadvacetiletý útočník, který má na kontě čtyři reprezentační starty, ale už podle polských médií začal opět trénovat.

Olomoucký útočník Hubník odchází do Legie Varšava

Útočník reprezentace a nejlepší střelec podzimní části první ligy Michal Hubník odchází z Olomouce a míří do Legie Varšava. V aktuálně třetím týmu polské nejvyšší soutěže bude hostovat, součástí dohody je i opce na případný přestup. Informovaly o tom internetové stránky olomouckého klubu.

Hubník asi zůstane, Doležala Olomouc pustila do Zlatých Moravců

Útočník Martin Doležal míří z Olomouce do Zlatých Moravců. Dvacetiletý hráč, který byl v dosavadním průběhu zimní přípravy nejlepším střelcem Sigmy, bude ve slovenském klubu hostovat do konce sezony. Na Hané naopak zřejmě zůstává jiný střelec Michal Hubník.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele