Ronaldo mě žádal, ať jdu do Juventusu, prozradil de Ligt

Nizozemský obránce Matthijs de Ligt je na letošním přestupovém trhu velmi žádaným zbožím. Asi žádný evropský velkoklub by nepohrdl možností zařadit devatenáctiletého stopera Ajaxu na svou soupisku pro příští sezonu. A do přestupové hry se zapojují všechny zbraně!

De Ligt půjde do Anglie, nebo do Španělska, prozradil van der Sar

Nizozemský supertalent Matthijs de Ligt po sezoně takřka jistě opustí Ajax Amsterdam. Kam ale povedou jeho kroky, zatím není stoprocentně jasné. Výběr poněkud zúžil jeden z ředitelů Ajaxu Edwin van der Sar, který prozradil, že de Ligta čeká v budoucnu stěhování buď do Premier League nebo LaLigy.

Kapitán Ajaxu De Ligt označil vyřazení v LM za noční můru

Kapitán Ajaxu Matthijs de Ligt označil vyřazení v semifinále Ligy mistrů od Tottenhamu za noční můru. Amsterdamský tým i díky brance mladého obránce vedl ve dvojzápase už 3:0, ale londýnský tým ztrátu senzačně dotáhl a v šesté minutě nastavení rozhodl o postupu do finále elitní soutěže.

Ukázali jsme světu, co v nás je, řekl kapitán Ajaxu De Ligt

Úspěšné tažení Ajaxu v Lize mistrů pokračuje. Po vyřazení Realu Madrid v osmifinále si svěřenci trenéra Erika ten Haga poradili i s turínským Juventusem a po 22 letech postoupili mezi nejlepší čtyřku soutěže. Podle kapitána Matthijse de Ligta, který ve čtvrtfinálové odvetě vstřelil vítězný gól na 2:1, ukázalo mužstvo, co v něm vězí.

Barcelona potvrdila zájem o kapitána Ajaxu De Ligta

Prezident Barcelony Josep Maria Bartomeu potvrdil zájem o devatenáctiletého kapitána a stopera Ajaxu Amsterodam Matthijse de Ligta. O angažování hráče, jenž dirigoval obranu svého týmu při nečekaném úterním vítězství 4:1 na hřišti Realu Madrid v osmifinále Ligy mistrů, údajně uvažují také Atlético Madrid a Juventus Turín.

Historická výhra neuvěřitelného významu, prohlásil trenér Ajaxu

Nezapomenutelný večer prožili hráči Ajaxu Amsterdam v odvetě osmifinále Ligy mistrů na hřišti Realu Madrid. Přestože doma s "Bílým baletem" prohráli 1:2, na Santiago Bernabéu překvapivě zvítězili 4:1 a poprvé od roku 2003 se probojovali mezi nejlepší osmičku. Trenér Ajaxu Erik ten Hag nešetřil po zápase velkými slovy.

Stoper Ajaxu De Ligt je "zlatým chlapcem" fotbalu za rok 2018

Ocenění Zlatý chlapec pro nejlepšího fotbalistu do 21 let za rok 2018 získal Matthijs de Ligt. Devatenáctiletý stoper Ajaxu už nyní plní v klubu roli kapitána a měl velkou zásluhu na postupu Ajaxu do osmifinále Ligy mistrů i druhém místě v nizozemské lize za PSV Eindhoven.

Overmars: De Ligta a De Jonga už nejspíš neudržíme dlouho

Sportovní ředitel Ajaxu Amsterdam Marc Overmars připustil, že klubu už se zřejmě nepodaří dlouho udržet talentované mladíky Frenkieho De Jonga a Matthijse De Ligta. O oba stojí evropské velkokluby v čele s Barcelonou, s níž Overmarse pojí také historické pouto.

Ajax vylučuje, že De Ligta prodá už v zimě

O mladého obránce Ajaxu Matthijse De Ligta je v Evropě velký zájem, nicméně sportovní ředitel Ajaxu Marc Overmars vyloučil, že by k jeho prodeji mohlo dojít už v lednu. Co se však bude dít po skončení aktuální sezóny, to nejspíš ani on sám zatím neví.

Liga mistrů není klíčem k setrvání v Ajaxu, říká De Ligt

Ajax dnes proti Dynamu Kyjev rozehrál poslední předkolo o účast v hlavní fázi Ligy mistrů a v základní sestavě duelu v Amsterdamu nechybí Matthijs de Ligt. O talentovaného obránce je v Evropě zájem a stále není vyloučeno jeho letní stěhování do většího klubu, nápadníkům každopádně případně neulehčí situaci případný nezdar nizozemského celku...

De Ligt fanoušky Ajaxu neuklidnil: Nevím, co se stane

Osmnáctiletý obránce Ajaxu Amsterdam a nizozemské reprezentace Matthijs de Ligt bude v létě pravděpodobně jedním z nejžhavějších zboží na evropském přestupovém trhu. Zájem o něj mají ty největší kluby. Vyloučeno ale není ani setrvání v Ajaxu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele