Další články

Krajčík a Řezníček míří do Budějovic

Fotbalisté Českých Budějovic by měli získat další dvě posily pro jarní boje o záchranu. Z Jablonce má do Dynama namířeno bývalý slovenský reprezentant Matej Krajčík a z Mladé Boleslavi útočník Jakub Řezníček. Oba hráči by měli na jihu Čech hostovat do konce sezony, k dotažení jejich příchodů scházejí poslední detaily. Klub o tom informoval v tiskové zprávě.

Krajčík přestoupil ze Slavie do Jablonce

Zkušený obránce Matej Krajčík přestoupil z pražské Slavie do Jablonce a stal se první letní posilou Severočechů. S druhým celkem uplynulého ligového ročníku dnes podepsal bývalý slovenský reprezentant dvouletou smlouvu.

Krajčík si chce zápas s Janovem užít, na statistiky se neohlíží

Ani mizivé postupové šance nevyvolávají ve fotbalistech pražské Slavie před pátým zápasem v Evropské lize poraženeckou náladu. Proti Janovu se chtějí poprat alespoň o naději. Tu jim zajistí jedině výhra, kterých se ale Slavii na mezinárodní úrovni krutě nedostává.

Krajčík věří proti Janovu v lepší výsledek než s Regginou

Podruhé během pěti měsíců se slovenský obránce Matej Krajčík chystá na souboj s Janovem. V jarní části uplynulé sezony podlehl přístavnímu celku v italské lize ještě jako hráč Regginy, po návratu do pražské Slavie se nyní může revanšovat v úvodním zápase základní skupiny Evropské ligy.

Krajčík je rád, že ho kouč Slavie Jarolím chtěl zpět

Jen krátce neoblékal slovenský obránce Matej Krajčík slávistický dres. Po půlročním angažmá v italské Reggině dnes dostal zpět své oblíbené triko s číslem 19 a ve Slavii podepsal roční smlouvu s následnou opcí. Ani on svými výkony nepomohl Reggině k záchraně v italské lize a stal se volným hráčem.

Ragued a Krajčík definitivně posílili Slavii

Slovák Matej Krajčík a tuniský reprezentant Hocine Ragued se definitivně stali posilami Slavie Praha. Defenzivní záložník Ragued podepsal se Slavií smlouvu na čtyři roky, Krajčík na rok s následnou roční opcí. Oba přišli jako volní hráči, Ragued z belgického Monsu, Krajčík z italské Regginy.

Krajčík se možná po půlroce vrátí do Slavie

Slovenský reprezentant Matej Krajčík se pravděpodobně vrátí po půlroce do mistrovské Slavie. V lednu odešel z pražského klubu do italské Regginy, s níž sestoupil do druhé ligy a následně se s jejím vedením dohodl na zrušení dvouleté smlouvy.

Reggina zrušila smlouvu s Krajčíkem

Matej Krajčík opouští italskou Regginu. Klub, který je kolo před koncem Serie A už jistým sestupujícím, na svém webu bez bližších podrobností oznámil, že s jednatřicetiletým slovenským reprezentačním obráncem po vzájemné dohodě zrušil smlouvu.

Krajčík: Reggině scházela útočná kvalita

O víkendu prožil v zápase se Sienou během posledních deseti minut debut v italské nejvyšší soutěži. Matej Krajčík, bývalý hráč pražské Slavie, si myslí, že jeho týmu nechybělo jen štěstí, ale také kvalita v zakončení. Přesto se chce s týmem poprat v Serii A o záchranu.

Krajčík se upsal Reggině na dva roky

Slovenský reprezentant Matej Krajčík podepsal s vedením italské Regginy dvouletou smlouvu. Předposlední klub prvoligové tabulky to uvedl na svých internetových stránkách. Do Regginy odešel třicetiletý obránce z pražské Slavie, za kterou hrál od roku 2003.

Krajčík jde do Regginy

Obránce Matej Krajčík míří z pražské Slavie do Regginy. S předposledním klubem italské ligy by měl třicetiletý slovenský fotbalista podle serveru tn.cz dnes podepsat smlouvu na dva a půl roku.

Krajčík míří ze Slavie do zahraničí

Během nejbližších dnů by se mělo rozhodnout o dalším osudu slovenského reprezentanta Mateje Krajčíka, jemuž vypršela smlouva v pražské Slavii. O oporu zadních řad českého mistra mají zájem belgické, nizozemské a podle některých informací také jihoevropské kluby. Ve hře však i nadále zůstává varianta, že Krajčík nakonec podepíše nový kontrakt ve Slavii.

Krajčík v nominaci Slováků

V nominaci trenéra slovenské reprezentace Jána Kociana pro přátelské utkání proti Islandu (26.3.) figuruje jediný fotbalista z české Gambrinus ligy - slávista Matej Krajčík. Liberecký Petr Šinglár se dostal mezi náhradníky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele