Další články

Dobrotka ve Slovanu končí kvůli zranění

Slovan Bratislava musí hledat nového kapitána. Ten dočasný, Martin Dobrotka, se s klubem dohodl na vzájemném ukončení smlouvy, důvodem je opakované zranění třísel, načež se chce zkušený stoper soustředit pouze na léčbu.

Slovenský obránce Dobrotka se vrací ze Slavie do Slovanu

Slovenský obránce Martin Dobrotka opouští Slavii a vrací se do Slovanu Bratislava, odkud v létě roku 2012 do Prahy přišel. Devětadvacetiletý hráč podle deníku Šport po vypršení smlouvy ve Slavii podepsal se slovenským mistrem kontrakt do roku 2017.

Dobrotku přemlouvali fanoušci Slovanu

Fanoušci Slovanu Bratislava ho přemlouvali, aby zůstal, dokonce poslali petici proti jeho odchodu na vedení klubu. Přesto slovenský obránce Martin Dobrotka po šesti letech tým opustil a stal se novou posilou Slavie. Týmu z Edenu by chtěl pomoci k návratu do popředí ligové tabulky.

Dobrotka je po operaci, chybět bude minimálně do konce jara

Stoper úřadujícího slovenského mistra Slovanu Bratislava Martin Dobrotka je po operaci únavové zlomenině píšťaly. Znamená to pauzu minimálně do konce jarní části sezony.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele