Demichelis chválí Bielsu a obává se soubojů s Llorentem

Znovu obměněná Malaga za sebou má povedený vstup do nové sezony. Španělský celek byl po příchodech dalších kvalitních hráčů právem pasován do role "Černého koně" a kandidáta na Ligu mistrů a zatím se mu daří naplňovat velká očekávání...

Nerlinger vyloučil návrat Van Bommela a Demichelise do Bayernu

Bayern Mnichov letos neuspěl a v létě ho čekají velké změny. Louise van Gaala na lavičce bavorského velkoklubu nahradí Jupp Heynckes a změny se dotknou i hráčského kádru. Do toho se každopádně nevrátí dva hráči, kteří během ledna z Bayernu odešli...

Agent nevyloučil Demichelisův letní návrat do Bayernu

Hodně krátké by mohlo být působení Martina Demichelise v Malaze. Argentinský obránce přišel do španělského klubu v lednu na hostování s opcí z Bayernu Mnichov a není vyloučeno, že Malaga ani nebude mít na uplatnění opce možnost...

Demichelis opouští Bayern, bude hostovat v Málaze

Obránce Martin Demichelis odchází z Bayernu Mnichov do Málagy. Třicetiletý argentinský fotbalista se dohodl se španělským klubem na půlročním hostování s opcí na přestup po skončení sezony.

Hoeness s Van Gaalem se po výměně názorů usmířili

Napjatá atmosféra panovala v týmu německého šampiona Bayernu Mnichov poté, co se do kritiky trenéra Louise van Gaala pustil šéf klubu Uli Hoeness. Obě osobnosti už se ale usmířily a podaly si ruku.

Agent: Demichelis během ledna takřka jistě odejde

Působení Martina Demichelise v Bayernu Mnichov se podle všeho chýlí ke svému konci. Argentinský obránce nepatří do základní sestavy bavorského klubu a už o víkendu se ukázalo, že s ním trenér Louis van Gaal nepočítá ani jako s prvním náhradníkem na post stopera. Mluví se tak o odchodu, který je podle agenta takřka jistý...

Demichelis bojkotoval zápas, prý chce z Bayernu odejít

Obránce Martin Demichelis odmítl být v úvodním utkání Bayernu v novém ročníku bundesligy jen mezi náhradníky. Argentinský fotbalista páteční zápas s Wolfsburgem (2:1) nesledoval ani z tribuny a údajně chce z Mnichova odejít.

Demichelis: Výroky Němců znamenají, že k nám mají respekt

Jen těžko by obránce Argentiny Martín Demichelis na mistrovství světa hledal zápas, který by pro něj měl prestižnější nádech než sobotní čtvrtfinálová bitva s Německem. Zadák Bayernu Mnichov se postaví proti starým známým - mnoha spoluhráčům z klubu, či protivníkům z německé ligy.

Za Demichelisovu chybu mohly vuvuzely

Argentinský kapitán Javier Mascherano se zastal svého spoluhráče Martína Demichelise, jehož hrubá chyba v závěru prvního poločasu dnešního utkání proti Koreji byla jedinou větší kaňkou na suverénním výkonu Jihoameričanů. Obránce Bayernu Mnichov, jenž při výhře 4:1 zavinil jediný gól soupeře, prý kvůli hluku vuvuzel neslyšel varovné pokřiky spoluhráčů.

Demichelisův agent: Pokud se něco stane, tak až po MS

Martin Demichelis může mít radost z průběhu letošní sezony, jeho Bayernu Mnichov se daří a může získat hned tři trofeje. Argentinský obránce ovšem v lednu naznačil, že mu chybí vlast a po sezoně by z klubu mohl odejít. Zájemců je dost, stejně jako času na vyřešení celé situace...

Demichelis ještě neměl hrát, zlobí se na Bayern argentinský lékař

Lékař argentinské reprezentace podrobil kritice zástupce Bayernu Mnichov. Podle Donata Villaniho uspěchali návrat obránce Martina Demichelise, jenž zasáhl v sobotu do hry necelý měsíc poté, co utrpěl zlomeninu lícní kosti a musel na operaci.

Demichelisovi chybí Argentina, možná odejde z Bayernu

Martin Demichelis kroutí svou osmou sezonu v Bayernu Mnichov a ta by mohla také být jeho poslední. Argentinský obránce se přiznal, že se mu v Bavorsku stýská po domově a zváží svůj odchod...

Demichelis se zlobí, že není v základu Bayernu

Martin Demichelis je po zranění kotníku už dlouho zdráv, přesto stále chybí v základní sestavě Bayernu. Argentinskému obránci se nelíbí, že trenér van Gaal ostatní hráče zařadil po zranění okamžitě do základu, ne tak Demichelise.

Demichelis nechtěl do zálohy, trenér Bayernu ho proto suspendoval

Argentinský fotbalista Martin Demichelis nechtěl byl vedením Bayernu Mnichov do odvolání suspendován, protože odmítl v sobotním duelu v Chotěbuzi nastoupit v pozici defenzivního záložníka.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele