Demichelisův agent: Pokud se něco stane, tak až po MS

24.04.2010, 16:14
Aktuality
Martin Demichelis může mít radost z průběhu letošní sezony, jeho Bayernu Mnichov se daří a může získat hned tři trofeje. Argentinský obránce ovšem v lednu naznačil, že mu chybí vlast a po sezoně by z klubu mohl odejít. Zájemců je dost, stejně jako času na vyřešení celé situace...

"Život v Německu je pro mě těžký. Chybí mi několik věcí z Argentiny. Žiju zde sám jenom s manželkou a synem, už nemám ani žádné jihoamerické spoluhráče. Někdo by mohl říct, že chlap se s tím musí vyrovnat a já neříkám, že život v Jižní Americe je lepší, ale právě tam mám své kořeny, je to má vlast, rodina a historie," řekl Demichelis v polovině ledna.

O Demichelise je i tak zájem především mezi evropskými celky. Argentinský obránce je v hledáčku Fiorentiny, vedle ní pak hráče sledují i ve Španělsku a v Anglii.

"Demichelis hraje za Bayern opravdu velmi dobře, ale nyní myslí jenom na Ligu mistrů. Pak přijde na řadu mistrovství světa. Pokud se něco stane, tak jedině až po turnaji. Fiorentina? Není to jediný italský klub, který má zájem, ve hře jsou ale i španělské týmy a sledují ho i anglické celky. Ale v tuto chvíli se hráč soustředí jenom na Bayern," řekl agent Jorge Cyterszpiler.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Magor co dodat,stejně contento ekici Van buyten Lahm lepší čtyřka

Reagovat
smazaný uživatel

proc je magor?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

spis ty jsi magor....tohle je naprosto normalni...prece je rozdil mezi argentinou a nemeckem....se mu ani nedivim, ale kdyby prestoupil do slunneho spanelska tak by mu to ani tolik nemuselo vadit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ekici podle mne neni stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mňa jeden z najsympatickejších hráčov v FCB.. aj keď tých je tam veľa

Reagovat
smazaný uživatel

spíše ještě nemá žádné spoluhráče z JA...

...vrací se Breno, + van Bommel a teoreticky i Gómez zvládají španělštinu

...jiak přeji jemu a van Buytenovi brzké uzdravení

Reagovat
smazaný uživatel

vies to neni o tom ze bommel a breno zvladnu spanielcinu je to hlavne o tom ze sa nema napriklad s kym porozpravat o rodnej krajine a podobne, potreboval by takeho hraca ktory by mu rozumel nielen jazykovo ale aj povahovo a podobne...potrebuje hraca s podobnou mentalitou, stylom zivota ako je on....inak keby v lete pride nahrada za demichelisa tak nech si kludne odide

Reagovat
smazaný uživatel

no, náhradou se nám vrátí Breno, Micho šel teď už zase výkonama nahoru, ale celkově na tom budou asi nastejno - s tím, že Breno je perspektivnější...

...mám ho rád, ale změna by Michovi udělala dobře...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele