Další články

Bude to moje poslední mistrovství světa, řekla před šestou účastí Marta

Šestinásobná nejlepší fotbalistka světa Marta prohlásila, že nadcházející mistrovství světa v Austrálii a na Novém Zélandu bude jejím posledním. Sedmatřicetiletá útočnice se chystá na šestý šampionát, se 17 brankami je nejlepší střelkyní v historii MS. Na titul ale stejně jako brazilská reprezentace stále čeká.

Brazilská hvězda Marta si pošesté zahraje na mistrovství světa

V nominaci Brazílie na blížící se mistrovství světa je i šestinásobná nejlepší fotbalistka světa Marta. Sedmatřicetiletá útočnice se představí na šestém šampionátu v kariéře.

Hvězdná Marta přestupuje ze Švédska do Orlanda

Hvězdná brazilská fotbalistka Marta opouští tři týdny po zisku švédského občanství Evropu a míří do USA, kde bude hrát za celek Orlando Pride.

Hvězdná Marta už překonala zranění a těší se na duel se Slavií

Do Čech poprvé dorazila brazilská hvězda Marta Vieira da Silva. Jedna z nejslavnějších fotbalistek historie už překonala nedávné zdravotní problémy a ve čtvrtek by se měla fanouškům představit v dresu švédského šampiona Rosengardu v úvodním osmifinále Ligy mistryň na stadionu Viktorie Žižkov proti Slavii Praha.

Legendární Brazilka Marta na MS žen vsítila rekordní 15. branku

Brazilská reprezentantka, 29letá Marta na letošním mistrovství světa žen v Kanadě doopravdy nemeškala žádný drahocenný čas a okamžitě stanovila kýžené střelecké maximum dějin šampionátu. Proti Jižní Koreji v noci na dnešek z penalty zvyšovala na 2:0 a postarala se tak o rekordní 15 branku...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele