Další články

Balotelli ukončil smlouvu v Sionu, znovu bude hrát za turecký Demirspor

Italský útočník Mario Balotelli skončil po ročním angažmá v Sionu a zamířil zpět do turecké ligy, kde se opět upsal Demirsporu. Předseda švýcarského klubu potvrdil tamním médiím, že se dohodl s třiatřicetiletým bývalým italským reprezentantem na ukončení smlouvy, kterou měl ještě na rok. Sion se tak zbavil drahého hráče, jenž měl podle listu Blick roční plat 2,8 milionu franků (71,7 milionu korun).

O Balotelliho nestojí ani Sion, známý rebel by mohl zamířit do Rumunska

Mario Balotelli (32) byl kdysi považován za jeden z nejzářivějších talentů na fotbalovém poli. Bývalý italský reprezentant na sebe však upozornil příliš mnoha disciplinárními přestupky a jeho kariéra zaznamenala strmý pád. Loni v létě zakotvil ve švýcarském Sionu, kde už ale podle všeho další budoucnost nemá.

Útočník Balotelli bude hrát švýcarskou ligu za Sion

Italský útočník Mario Balotelli se stal na dva roky hráčem Sionu. Do Švýcarska se dvaatřicetiletý výstředník stěhuje z tureckého Demirsporu, kde strávil minulou sezonu a byl i díky pětigólovému představení v závěrečném kole druhým nejlepším ligovým střelcem s 18 brankami.

Sejde z očí, sejde z mysli? Balotelli září v Turecku a doufá v návrat do národního týmu

Slyšeli jste někdy spojení Mario Balotelli a enfant terrible? Určitě ano... Italský střelec má sice fotbalový dar od Boha, zároveň má ale tak komplikovanou povahu, že by si s ním možná nevěděli rady ani Jose Mourinho s Viktorem Tichonovem dohromady. Poslední sezony lehce sešel z očí, fotbal ale pořád hraje. A pořád výborně.

Balotelli je po více než třech letech v italské reprezentaci

Po více než třech letech se kontroverzní útočník Mario Balotelli dočkal pozvánky do italské reprezentace. S dalšími 34 hráči se tento týden zúčastní soustředění před březnovým play off o postup na mistrovství světa v Kataru. Úřadující evropské šampiony čeká nejprve zápas proti Severní Makedonii a v případě úspěchu lepší z utkání Portugalsko - Turecko.

Balotelli se po vystřídání v Turecku vztekal, trenér Adany přišel o místo

Kontroverzní italský fotbalista Mario Balotelli se i po přestupu do Turecka stará o rozruch. Jednatřicetiletý útočník Adany Demirspor neunesl v duelu s Konyasporem své předčasné vystřídání a zlost si vylil na jednom ze spoluhráčů.

Adana Demirspor oznámil příchod Balotelliho

Mario Balotelli má nové angažmá. Bývalý italský reprezentant zamířil do Turecka, kde podepsal tříletý kontrakt s Adana Demirspor...

Adana Demirspor jedná s Balotellim, dohoda prý není daleko

Mario Balotelli je opět bez práce, jeho agent má kontakty v Turecku a vše by mohlo vyústit v angažmá u nováčka tamní nejvyšší soutěže Adana Demirspor. Obě strany o tom jednají, v následujících několika dnech pak může být vše oficiálně potvrzeno...

Monza podepsala smlouvu s útočníkem Balotellim

Mario Balotelli podle očekávání podepsal smlouvu s Monzou. Druholigový italský celek s kontroverzním útočníkem, jenž byl volným hráčem, uzavřel kontrakt do konce sezóny...

Balotelli si vybírá nový klub, smlouvu má podepsat do několika týdnů

Veřejnost si bude muset ještě nějaký čas počkat na to, až na trávníku znovu uvidí Maria Balotelliho. Třicetiletý italský útočník je od konce června volným hráčem a aktuálně si stále hledá nového zaměstnavatele, naposledy nevyšel odchod do francouzského Saint-Étienne...

Balotelli chce po Brescii odškodné 400 tisíc eur

Kontroverzní italský fotbalista Mario Balotelli požaduje odškodnění ve výši 400.000 eur (10,7 milionu korun) po svém zaměstnavateli Brescii. Devětadvacetiletý útočník tvrdí, že mu klub neumožnil trénovat. Podle listu Gazzetta dello Sport nepřijal Balotelli podmínky předčasného ukončení kontraktu, které mu předložil majitel klubu Massimo Cellino, a předal případ právníkům.

Balotelli znovu chyběl na tréninku Brescie

Útočník Mario Balotelli podle italských médií opět nedorazil na trénink Brescie. Spekuluje se o tom, že působení výstředního hráče v posledním týmu italské ligy se chýlí ke konci, i když má smlouvu ještě na dva roky.

Balotelli nadával rozhodčímu a dva zápasy si nezahraje

Brescii bude ve dvou zápasech chybět útočník Mario Balotelli. Bývalý italský reprezentant byl potrestán za vyloučení v nedělním utkání italské ligy s Cagliari (2:2) a za urážku rozhodčího navíc musí zaplatit pokutu deset tisíc eur (asi 252 tisíc korun).

Fanoušek kvůli rasismu vůči Balotellimu nesmí pět let na sport

Fanoušek Verony dostal kvůli rasistickému chování vůči útočníkovi Brescie Mariu Balotellimu v listopadovém utkání italské ligy pětiletý zákaz vstupu na sportovní akce na území Evropské unie. O trestu pro osmatřicetiletého muže informovala italská média.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele