Další články

Bývalý reprezentant Kulič ukončil profesionální kariéru

Bývalý český reprezentant a třetí nejzkušenější hráč na aktuálních soupiskách týmů první ligy Marek Kulič se rozhodl ukončit profesionální kariéru. Na jaře tak už devětatřicetiletý útočník nepomůže Hradci Králové a nerozšíří svou sbírku 389 zápasů.

Teď už je to opravdu špatné, připustil hradecký Kulič

Přestože v Hradci Králové nechtějí boj o záchranu vzdávat, jejich nejzkušenější hráč Marek Kulič připustil, že po bezbrankové remíze s Příbramí je situace už hodně špatná. Dvě kola před koncem ztrácejí na nesestupové příčky tři body a navíc je čekají těžké zápasy se Slavií Praha a Plzní.

Hradec Králové podepsal s Kuličem roční smlouvu

Za HradecKrálové bude na jaře hrát i zkušený Marek Kulič, s nímž dnes východočeský klub podepsal roční smlouvu. Původně byl v Hradci na zkoušce z Mladé Boleslavi, zdraví mu vydrželo, a tak se obě strany domluvily na spolupráci. Hradec to dnes potvrdil na svém webu.

Hradec Králové získal Kuliče a ze Zlína obránce Hájka

Hradec Králové zahájí v pátek zimní přípravu i s posilami Markem Kuličem a Tomášem Hájkem. Bývalý reprezentační útočník Kulič přichází na testy z Mladé Boleslavi a pokud během ledna prokáže dobrou výkonnost a projde zdravotní prohlídkou, bude uzavřen jeho přestup.

Kulič poprvé porazil Spartu

Když mladoboleslavský fotbalista Marek Kulič v duelu 12. ligového kola na Spartě čtyři minuty před koncem jako střídající hráč opouštěl trávník, letenské publikum bouřilo a hlasitě vyvolávalo jeho jméno. Šestatřicetiletý útočník si užil skvostný návrat do míst, kde dvě a půl sezony působil. Bývalý klub sestřelil dvěma góly a pomohl svému týmu k nečekaně vysoké výhře 3:0.

Kulič si dvakrát nezahraje

Mladoboleslavský útočník Marek Kulič si kvůli vyloučení v utkání první ligy proti Liberci nezahraje v nejbližších dvou ligových zápasech. Rozhodla o tom na svém dnešním zasedání disciplinární komise FAČR.

Kulič by si pohárové výhry s Boleslaví vážil víc než se Spartou

Už dvakrát v kariéře se útočník Marek Kulič radoval z výhry v domácí pohárové soutěži, ale kdyby uspěl s Mladou Boleslaví ve středečním finále proti Olomouci, prý by to přebilo jeho dva úspěšné počiny se Spartou. Kulič každopádně věří, že svojí vítěznou mentalitou "nakazí" i spoluhráče.

Kulič má strach, jestli se Boleslav probere do pohárového finále

Pocity bezmoci a pořádného naštvání vybouchly v kapitánovi Mladé Boleslavi Markovi Kuličovi po dnešní domácí prohře s Jabloncem 1:2. Kulič musel strávit už pátou ligovou prohru za sebou, což v něm vyvolává obavy, jak Mladá Boleslav za deset dní zvládne finále Ondrášovka Cupu s Olomoucí. To má být pro Kuliče a spol. vrchol sezony.

Podle Kuliče k jasné výhře pomohl mokrý trávník a rychlý gól

Útočník Marek Kulič dva klíčové momenty, které podle něj pomohly mladoboleslavským fotbalistům k jasné výhře 5:0 nad Brnem. Prý k tomu přispěl pokropený a dobře připravený trávník a také rychlá vlastní branka, ke které donutil Hamouze právě Kulič. Ten vzápětí sám zvýšil a stal se tak hlavní hvězdou zápasu.

Kulič ve všech ideálních sestavách

Mladoboleslavský útočník Marek Kulič je jediným fotbalistou, který se v 16. kole první ligy dostal do všech devíti sestav médií, ze kterých se tvoří All Stars. Osm hlasů si vysloužila čtveřice hráčů - jablonecký David Lafata, brněnský Tomáš Polách, sparťanský brankář Jaromír Blažek a liberecký Jan Nezmar za svůj výkon na netypickém postu stopera.

Chytili jsme dech, libuje si mladoboleslavský útočník Kulič

V posledních třech zápasech vstřelili fotbalisté Mladé Boleslavi devět gólů a užívají si nálepku nejútočnějšího ligového týmu současnosti. Zkušený útočník Marek Kulič včera k vítězství 3:2 v Brně gólem nepřispěl, ale domácím zadákům často motal hlavy a každá jeho akce hrozila nebezpečím.

Gambrinus liga - ideální sestava

Pouze mladoboleslavský útočník Marek Kulič se podruhé za sebou dostal do All Stars Media, která je výsledkem deseti ideálních sestav českých médií. Ve 14. kole první ligy se navíc jako jediný objevil v devíti nominacích.

Zatím to šlape, pochvaluje si mladoboleslavský Kulič

Výborný start do prvoligové sezony zažívají fotbalisté Mladé Boleslavi. Středočeši si dnes v utkání s Příbramí připsali třetí výhru z úvodních čtyř kol a znovu se vrátili do čela tabulky.

Kulič přestoupil do Mladé Boleslavi, odkud odchází Papadopulos

Marek Kulič přestoupil z pražské Sparty do Mladé Boleslavi, kde podepsal dvouletý kontrakt. Středočeši však přijdou o svého nejlepšího střelce z uplynulé sezony Michala Papadopulose, který dnes úspěšně absolvoval zdravotní prohlídku v Heerenveenu a dolaďuje s vedením nizozemského klubu poslední detaily smlouvy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele