Další články

V Brně budou asi půl roku postrádat zraněného Kaščáka

Ve Zbrojovce Brno se budou muset zhruba půl roku obejít bez letní posily Marka Kaščáka, kterého čeká operace přetrženého předního zkříženého vazu. Jednatřicetiletý záložník utrpěl zranění v sobotním ligovém utkání v Příbrami.

Luck nezaplatil za Kaščáka s Hubníkem, oba jsou zpět v Olomouci

Z odchodu olomouckých fotbalistů Michala Hubníka s Markem Kaščákem do ukrajinského Lucku sešlo. Přestože oba už v druholigovém klubu podepsali smlouvy, Luck nepřevedl na konto Sigmy odstupné a zřejmě z finančních důvodů se hráčů vzdal. Kaščák i Hubník jsou zpět v kádru Olomouce a v neděli mohou nastoupit proti Slovácku.

Kaščák a Hubník putují z Olomouce na půl roku do Lucku

Fotbalisté Olomouce přišli týden před začátkem prvoligového jara o dva hráče základní sestavy: kapitán Marek Kaščák s útočníkem Michalem Hubníkem budou na jaře hostovat ve Volyni Luck. S druholigovým ukrajinským klubem podle manažera Milana Martinoviče podepsali půlroční smlouvu s opcí.

Olomoucký Kaščák má nakročeno do Baku

Kapitán olomouckých fotbalistů Marek Kaščák má namířeno do Něftči Baku. Sedmadvacetiletý defenzivní záložník za čtvrtým celkem ázerbájdžánské ligy odletěl na soustředění do Turecka, kde by měl klubu podepsat půlroční smlouvu.

Kaščákova smolná Boleslav: okradení, zlomený nos a ztracená výhra

Kapitán olomouckých fotbalistů Marek Kaščák už výjezdy do Mladé Boleslavi nikdy nebude mít v oblibě. Sedmadvacetiletý záložník byl ráno nejdříve okraden v hotelu pak musel střídat kvůli zlomenému nosu a nakonec se až v útrobách stadionu dozvěděl, že jeho spoluhráči pouhé čtyři minuty před koncem ztratili vítězství poté, co Boleslav vyrovnala z penalty.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele