Další články

Sedm českých fotbalistů má namířeno do vznikající indické ligy

Sedm českých fotbalistů by se mohlo na podzim představit v nově vznikající indické lize. Podle deníku Sport mají nabídku na lukrativní angažmá Miroslav Slepička, Jan Štohanzl, Pavel Eliáš, Jakub Podaný, Tomáš Josl a brankáři Jan Šeda a Marek Čech.

Čech prodloužil smlouvu ve Spartě

Brankář Marek Čech dnes prodloužil smlouvu v pražské Spartě. Nový kontrakt jej bude na Letné vázat do června roku 2014.

Čech: Příště už bych penalty nechtěl, jednou nám to vyjít nemusí

Brankář Marek Čech znovu dostál pověsti sparťanského penaltového mága. Po včerejší odvetě osmifinále Poháru České pošty s Jihlavou byl zase obletovaným spasitelem, kterému Pražané vděčí za postup do dalšího kola. Čech totiž v rozhodujícím rozstřelu neinkasoval hned třikrát a dokonale zopakoval příběh ze třetího kola soutěže.

Penaltový hrdina Čech: Vypadnout z poháru by byla ostuda

První soutěžní zápas v dresu Sparty a hned ozdobený třemi chycenými penaltami v rozstřelu poháru. Brankář Marek Čech si nemohl vysnít lepší premiéru v dresu letenského týmu, byť si proti druholigovému Žižkovu přál oslavit postup už po normální hrací době.

Čech: Sparta je sportovní výzvou, budu se snažit stát jedničkou

Brankář Marek Čech zažil zajímavý přesun mezi dvěma velkými ligovými konkurenty. Z Plzně, kde mu skončila smlouva, zamířil do konkurenční Sparty a dnes už s Pražany zahájil letní přípravu. Šestatřicetiletý gólman bere angažmá na Letné jako další výzvu ve své kariéře a chce zabojovat o post jedničky s Tomášem Vaclíkem.

Sparťané začali přípravu i s Čechem

Fotbalisté pražské Sparty dnes dopoledne začali pod vedením nového kouče Vítězslava Lavičky přípravu před nadcházející sezonou. Na úvodní sraz v tréninkovém centru na Strahově už dorazil také brankář Marek Čech, který se před pár dny nedohodl na prodloužení smlouvy s Plzní a stal se první letní posilou Letenských. Se Spartou se dohodl na roční smlouvě.

Plzeň získala ze Senice brankáře Bolka, naopak končí Čech

Viktoria Plzeň střídá brankáře. Třetí tým uplynulé sezony se nedohodl na prodloužení smlouvy s Markem Čechem, nahradí ho Petr Bolek ze Senice. Sedmadvacetiletý ostravský odchovanec podepsal smlouvu na tři roky. Kluby se dohodly nezveřejňovat přestupní částku. Plzeň o tom informovala v prohlášení.

Čech trpěl v běloruské mlze

Pět týdnů trvala zápasová pauza brankáře Marka Čecha, který pomohl plzeňským fotbalistům vychytaným čistým kontem v důležitém středečním zápase Ligy mistrů k výhře 1:0 v Minsku nad BATE Borisov. I když se v říjnu smiřoval s tím, že se po operaci kolena v prestižní soutěži už neobjeví, nakonec si znovu vysloužil důvěru kouče Pavla Vrby.

Brankář Čech: Je těžké mít dobrý pocit po porážce

Když se během první půle zaskvěl proti velkým šancím věhlasných kanonýrů AC Milán Ibrahimovice a Cassana, stadion San Siro jen hučel zklamáním. Brankář Marek Čech ve středečním zápase Ligy mistrů dlouho držel naděje plzeňských fotbalistů, kteří nakonec smutnili po porážce 0:2.

Čech věří, že se s Plzní na druhý pokus dočká Ligy mistrů

Brankář Marek Čech si po pěti letech znovu zahraje o Ligu mistrů. A pevně doufá, že se svým novým zaměstnavatelem Viktorií Plzeň dopadne v posledním předkole proti FC Kodaň lépe než při svém prvním pokusu, kdy jeho tehdejší klub Liberec po dramatickém boji vypadl se Spartakem Moskva.

Brankář Čech při své plzeňské premiéře moc práce neměl

Už druhý gólman Čech se objeví v historických kronikách Viktorie Plzeň. Slavnější Petr v západočeské metropoli nastartoval svoji skvělou kariéru, jeho jmenovec Marek má za sebou premiéru v novém klubu po svém bleskovém přestupu z ruského Soči. V premiéře proti Teplicím ale příliš mnoho práce neměl.

Brankář Marek Čech posílil Plzeň

Brankář Marek Čech se stal novou posilou mistrovské Plzně. Dnes s klubem podepsal roční smlouvu. ČTK to řekl Viktor Kolář ze společnosti Sport Invest, která hráče zastupuje. Pětatřicetiletý Čech do Plzně přichází poté, co zkrachovalo druholigové ruské Soči, jeho předchozí zaměstnavatel.

Marek Čech ze Soči asi zamíří do Plzně

Fotbalisty Plzně těsně před startem 4. předkola Ligy mistrů proti FC Kodaň zřejmě posílí brankář Marek Čech, který se po krachu druholigového ruského Soči nejspíš po necelých pěti letech vrátí zpět do české ligy. Čech serveru isport.cz řekl, že už v Plzni trénuje a jeho přestup do týmu úřadujících českých mistrů je na spadnutí.

Soči skončilo v druhé lize, Papadopulos půjde do první

Fotbalisté Žemčužiny Soči, za které hráli i český brankář Marek Čech a útočník Michal Papadopulos, nedokončí z ekonomických důvodů druhou ruskou ligu. Papadopulose to paradoxně vynese o soutěž výš, podle Viktora Koláře ze společnosti Sport Invest by měl v nejbližších dnech podepsat čtyřletou smlouvu s prvoligovým Rostovem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele