Jsem za gól rád, měl jsem jich ale dát víc, říká Bakoš

Osm ligových zápasů čekal plzeňský útočník Marek Bakoš na gól. Tříměsíční čekání utnul v souboji s Jihlavou, ve kterém zařídil nejtěsnější výhru a udržení první příčky před zimní přestávkou. Za branku byl rád, i když litoval, že nevyužil další dvě šance, aby závěr utkání nebyl tak nervózní.

Bakošovi se ulevilo, že ukončil střelecký půst a může se holit

Přestože gól plzeňského útočníka Marka Bakoše na 4:0 v duelu Evropské ligy s Hapoelem Tel Aviv už nic neřešil, pro slovenského fotbalistu byl hodně důležitý. Ukončil totiž svůj dvouměsíční střelecký půst, kvůli kterému si z něj utahovali i spoluhráči. Dokonce s nimi uzavřel sázku, po své trefě už se může začít holit.

Plzeň prodloužila smlouvy s Kolářem a Bakošem

Vedení Viktorie Plzeň si pojistilo služby dvou opor základní sestavy. Český reprezentační záložník Daniel Kolář a slovenský útočník Marek Bakoš prodloužili s klubem smlouvy do června 2015, stávající kontrakt jim měl vypršet na konci této sezony. Plzeň o tom informovala v tiskové zprávě.

Bakoše těší střelecká forma i pokračování plzeňské euforie

Jak nenápadně do sezony vstoupil, o to víc na sebe strhává pozornost s postupujícími zápasy. Útočník fotbalistů Plzně Marek Bakoš po nepříliš povedené přípravě svými dvěma góly dotáhl Západočechy k postupu do základní skupiny Evropské ligy přes Lokeren a dnes se dvěma trefami blýskl i při ligové výhře 4:1 na hřišti pražské Dukly...

Vrba bere do Chorzówa i Bakoše, aby studoval soupeře

Plzeňský trenér Pavel Vrba se rozhodl na úvodní duel 3. předkola Evropské ligy s Ruchem Chorzów vzít také útočníka Marka Bakoše. A to i přesto, že slovenský útočník stále nemůže nastoupit kvůli trestu. Chce ale, aby si nastudoval soupeře před domácí odvetou, do které už bude moci nastoupit.

Podle Bakoše padali Poláci v přípravě jako hrušky

Slovenský reprezentant Marek Bakoš odmítl, že by jeho tým hrál v sobotním přípravě s Polskem zákeřně, jak naznačil trenér soupeře českého mužstva na mistrovství Evropy Franciszek Smuda. Ten se prý kvůli zákrokům Slováků dokonce bál o zdraví svých hráčů.

Bakoš byl rád, že na Spartě odčinil vyloučení proti Schalke

Před devíti dny by se plzeňský Marek Bakoš po červené kartě na hřišti Schalke raději neviděl. V dnešním ligovém šlágru na Spartě čerstvý slovenský reprezentant svůj zkrat z Gelsenkirchenu, který přispěl k vyřazení z Evropské ligy, částečně odčinil. Dvěma brankami nasměroval obhájce titulu k výhře 3:1 a vrátil ho do boje o mistrovský primát...

Bakoš zažil při vyloučení na půdě Schalke nejhorší chvíli kariéry

Sotva mluvil a oči klopil k zemi, když hovořil o svém zkratu a vyloučení, kterým oslabil plzeňský tým v odvetě 2. kola Evropské ligy na hřišti Schalke 04. Z útočníka Marka Bakoše se stal hlavní viník porážky a následného vyřazení českého mistra.

Plzeňský hrdina Bakoš: Cítil jsem, že to v Teplicích otočíme

Víra ve velký obrat hnala vpřed plzeňského útočníka Marka Bakoše v utkání v Teplicích, v němž dvěma trefami v závěrečné čtvrthodině rozhodl o výhře Západočechů 4:3. Bakoš prý nikdy tak bláznivý zápas nezažil, o to víc si cenil toho, že Plzeň získala tři body, přestože na Stínadlech třikrát prohrávala.

Bakoše těšilo, jak se proti Borisovu vyplnil vysněný scénář

Těsně před utkáním s Borisovem zaujatě mluvil o tom, jak by si přál běloruskému soupeři vstřelit branku a pomoci Plzni k premiérové a také klíčové výhře v Lize mistrů. A včera scénář, jaký si útočník Marek Bakoš vysnil, v Minsku dokonale naplnil.

Bakoš by si proti Borisovu rád připomněl gólovou euforii

Jak se přibližuje středeční zápas Ligy mistrů proti Borisovu, útočníkovi Plzně Marku Bakošovi se oživují báječné vzpomínky na první vzájemný duel, v němž běloruského soka v pražském Edenu pokořil vstřelenou brankou. Euforii ze své premiérové trefy v základní skupině slavné soutěže by Bakoš rád znovu zažil i v odvetě...

Kulič si dvakrát nezahraje

Mladoboleslavský útočník Marek Kulič si kvůli vyloučení v utkání první ligy proti Liberci nezahraje v nejbližších dvou ligových zápasech. Rozhodla o tom na svém dnešním zasedání disciplinární komise FAČR.

Bakoš: Titul je blízko, ale také daleko

Po výhře nad Mladou Boleslaví vedou fotbalisté Plzně ligu tři kola před koncem stále o čtyři body a mají titul na dosah. Podle hráčů se sice mistrovská trofej přiblížila, ale ještě pořád je hodně daleko.

Vošahlík s Bakošem ve všech sestavách

Jablonecký Jan Vošahlík a plzeňský Marek Bakoš si ve 22. kole vysloužili nominaci do ideální sestavy od všech devíti médií, která tvoří All Stars tým fotbalové ligy. Oba hráč vstřelili o víkendu dvě branky.

Bakoš: Dokud budeme na prvním místě, nesmíme se holit

Na tvářích plzeňských fotbalistů se začíná objevovat nezvyklé strniště. Důvodem je sázka, kterou hráči uzavřeli. Autor vítězného gólu z pátečního duelu s Českými Budějovicemi Marek Bakoš prozradil, že dokud bude Plzeň na prvním místě ligové tabulky, nesmějí se fotbalisté pod hrozbou pokuty oholit.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele