Další články

Záložník Gecov bude hrát polskou ligu za Śląsk Wrocław

Záložník Marcel Gecov přestoupil po vypršení půlroční smlouvy v Rapidu Bukurešť do Śląsku Wrocław. Čtvrtý tým uplynulého ročníku polské ligy podepsal se sedmadvacetiletým českým fotbalistou dvouletou smlouvu. Śląsk to oznámil na svém webu.

Gecov po odchodu ze Slavie posílil Rapid Bukurešť

Záložník Marcel Gecov, který se v pondělí domluvil s pražskou Slavií na ukončení smlouvy, odešel do Rapidu Bukurešť. Sedmadvacetiletý fotbalista podle facebookové stránky svého agenta Jiřího Müllera podepsal s posledním celkem rumunské ligy kontrakt do 30. června.

Gecov se dohodl se Slavií na ukončení smlouvy

Záložník Marcel Gecov definitivně končí ve Slavii. Sedmadvacetiletý fotbalista už podzim dohrával v juniorce a dnes se s pražským klubem dohodl na ukončení smlouvy, která platila do léta.

Slavia přeřadila Gecova do juniorky, Beránek s ním nebyl spokojen

Slavia přeřadila záložníka Marcela Gecova z prvního týmu do juniorky, kde zůstane minimálně do konce podzimu. Pražský klub na svých internetových stránkách vysvětlil, že trenér Miroslav Beránek nebyl s šestadvacetiletým fotbalistou spokojen.

Gecov věří, že slávistům nesváže tlak nohy

Záložník Marcel Gecov by měl při absenci zraněného Karla Pitáka vést fotbalisty Slavie jako kapitán do jednoho z nejdůležitějších zápasů v novodobé historii klubu na hřišti Ostravy. Pražané jsou před posledním kolem ligové sezony v ohrožení sestupem, šestadvacetiletý středopolař si ale pád do druhé ligy vůbec nepřipouští.

Gecov se do Slavie těšil i proto, že zase zažije celou přípravu

Většina hráčů zimní dřině v přestávce mezi podzimní a jarní sezonou zrovna neholduje, nová slávistická posila záložník Marcel Gecov se ale těší, že po delší době zase zažije kompletní přípravné období. Na zahraničních štacích v anglickém Fulhamu a v belgickém Gentu celou přípravu ani jednou nestihl a pak musel vše dohánět.

Gecov definitivně posílil Slavii, podepsal smlouvu na 2,5 roku

Slavii definitivně posílil záložník Marcel Gecov, který podepsal smlouvu na dva a půl roku. Odchovanec pražského klubu naposledy působil v belgickém Gentu. Slavia přestup potvrdila na svém oficiálním webu.

Pražskou Slavii má posílit záložník Gecov z Gentu

Pražskou Slavii brzy zřejmě posílí záložník Marcel Gecov, který je na odchodu z Gentu. V belgickém klubu si po letním přestupu z Fulhamu nevydobyl stálé místo v sestavě a domluvil se na spolupráci se Slavií, jejímž je odchovancem, ale nikdy za ni ještě nehrál v nejvyšší soutěži.

Gecov: Z Fulhamu jsem neutíkal, ale zájem Gentu mě přesvědčil

Jeho přestup z Fulhamu do belgického Gentu byl tak rychlý, že se v londýnském klubu ani nestačil rozloučit se spoluhráči. Po roce stráveném ve Fulhamu ale Marcel Gecov neopouští ostrovy s úplně těžkým srdcem, byť otřepané klišé hlásá, že se z Premier League jen tak odcházet nemá.

Záložník Gecov přestoupil z Fulhamu do Gentu

Český záložník Marcel Gecov po roce stráveném v anglickém Fulhamu přestoupil do Gentu. Člen širšího kádru reprezentace dnes podepsal s belgickým klubem smlouvu na čtyři roky. ČTK to řekl hráčův manažer Jiří Müller.

Anglický fotbal je návyková věc, říká debutant Gecov

Dva měsíce od svého vysněného přestupu do anglického Fulhamu se Marcel Gecov dočkal premiérového startu v soutěžním utkání v dresu londýnského klubu. Třiadvacetiletý záložník byl na svůj debut hodně natěšený a stejně tak jej nadchla i premiéra, kterou si odbyl rovnou proti věhlasné Chelsea ve středečním utkání Ligového poháru.

Šťastný Gecov: Jít do Premier League je obrovská pocta

Už více než týden před úterním podpisem smlouvy s Fulhamem věděl záložník Marcel Gecov o zájmu tradičního londýnského klubu o jeho přestup. A ani dnes prý ještě úplně nevstřebal skutečnost, že je novou posilou týmu z Premier League, kam zamířil z Liberce.

Gecov přestoupil z Liberce do anglického Fulhamu

Záložník Marcel Gecov přestoupil z Liberce do Fulhamu. Třiadvacetiletý fotbalista, o kterého se zajímala i pražská Sparta, dnes v londýnském klubu podepsal dvouletou smlouvu s opcí. ČTK to řekl hráčův agent Jiří Müller.

Gecov zřejmě do Sparty nepůjde, odlétá na testy do Fulhamu

Marcel Gecov, o kterého se v minulých dnech zajímala pražská Sparta, by nakonec mohl z Liberce zamířit do anglického Fulhamu. Bronzový medailista z mistrovství Evropy do 21 let odlétá do týmu loňského finalisty Evropské ligy na lékařskou prohlídku a pohovor s manažerem Martinem Jolem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele