Další články

Pamič dohraje sezonu v druholigové Sieně

Chorvatský obránce Manuel Pamič míří do druhé italské ligy. Kmenový fotbalista pražské Sparty byl vedením Chieva poslán do konce června na hostování ve čtrnáctém celku Serie B Sieně. Veronský klub o tom informoval na svém webu.

Spartu před sezonou opustili útočník Kweuke a bek Pamič

Spartu těsně před vstupem do nové sezony opouští útočník Léonard Kweuke, který míří na přestup do tureckého Rizesporu. Obránce Manuel Pamič jde na roční hostování do italského Chieva. Pražský klub to dnes oznámil na tiskové konferenci před čtvrtečním úvodním duelem 2. předkola Evropské ligy se švédským Häckenem.

Sparta vyrazí na soustředění bez Kweukeho, Pamiče a Vidličky

Útočník Léonard Kweuke a krajní obránci Manuel Pamič s Vlastimilem Vidličkou chybějí v nominaci pražské Sparty na herní soustředění v Rakousku, kam tým kouč Vítězslava Lavičky dnes odcestoval. Kweuke a Vidlička nejsou v kádru kvůli přetrvávajícím zdravotním problémům. Pamič čeká na výsledky jednání s Chievem...

Sparta možná uvolní beka Pamiče do Chieva, odkud přijde Vacek

Obránce Manuel Pamič po necelých pěti letech je zřejmě na odchodu z pražské Sparty. O chorvatského zadáka podle webu isport.cz projevil zájem prvoligový italský klub Chievo, odkud opačným směrem zřejmě zamíří na roční hostování záložník Kamil Vacek.

Pamič se upsal Spartě do roku 2015

Chorvatský obránce Manuel Pamič prodloužil smlouvu ve Spartě Praha do roku 2015. Letenský klub to oznámil na svém webu.

Sparta chce, aby Šmicrovy výroky řešila disciplinární komise

Sparta dnes vyzvala disciplinární komisi, aby zahájila řízení s manažerem reprezentace Vladimírem Šmicrem. Prý poškodil jméno letenského klubu tím, jak se v médiích vyjádřil o kauze hráčů Sparty, kteří s cizími dresy nastoupili k přípravnému utkání proti Petrohradu.

Bilič: Sparta se k nám nezachovala férově

Trenéra chorvatské reprezentace Slavena Biliče mrzí, že pražská Sparta na konci minulého týdne omluvila obránce Manuela Pamiče z dnešního přípravného duelu proti českému týmu kvůli zranění kolena, aby jej v úterý "tajně" nasadila do přípravného utkání proti Petrohradu. Bilič řekl, že jednání Sparty nechápe.

Tři "nemocní" sparťani hráli pod cizími jmény

Sparta Praha v úterním přípravném zápase na turnaji ve Španělsku nasadila tři hráče, které předtím ze zdravotních důvodů omluvila z reprezentačních povinností. Tomáš Pekhart, Václav Kadlec a Chorvat Manuel Pamič nastoupili proti Zenitu Petrohrad v dresech jiných hráčů.

Sparťan Pamič by si rád zahrál proti české reprezentaci

Sparťani dnes na halovém turnaji Víkend šampionů v Praze měli nezvyklého kapitána. V lize nastupuje v této roli brankář Jaromír Blažek, v evropských pohárech plní funkci Tomáš Řepka a občas alternuje Erich Brabec. Protože ale všichni jmenovaní v O2 areně chyběli, nahradil je Manuel Pamič.

Sparta definitivně získala ze Salcburku Pamiče

Spartě se podařilo definitivně dotáhnout jednání o přestupu chorvatského obránce Manuela Pamiče ze Salcburku. Třiadvacetiletý levý bek, který na Letné už v minulém roce hostoval, dnes podepsal s pražským klubem víceletý kontrakt.

Sparta je blízko k získání beka Pamiče

Sparta má blízko k tomu, aby nastálo získala chorvatského obránce Manuela Pamiče ze Salcburku, který na Letné už v minulém roce hostoval. Kluby jsou podle rakouských médií blízko k dohodě a třiadvacetiletý Pamič by měl v nejbližších dnech se Spartou podepsat víceletý kontrakt.

Ve Spartě se trénuje intenzivněji než v Salcburku, tvrdí Pamič

Že příprava na české jaro je pořádná dřina, poznává nová sparťanská defenzivní posila Manuel Pamič. Pražský klub oznámil příchod levonohého beka koncem minulého týdne a chorvatský fotbalista od té doby na vlastní kůži zjišťuje, jak chutná tréninkový dril pod vedením prvního trenéra Martina Haška.

Chorvatský obránce Pamič přišel hostovat do Sparty

Sparta Praha potvrdila příchod další zimní posily: podařilo se jí dotáhnout již dříve ohlášené hostování obránce Manuela Pamiče ze Salcburku. Bývalý chorvatský reprezentant do 21 let bude Spartě na rok zapůjčen, dohoda mezi kluby obsahuje i opci na případný přestup. ČTK o tom dnes informoval sparťanský mluvčí Tomáš Křívda.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele