Neuer se v brance Bayernu poprvé postaví Schalke

Brankář Manuel Neuer se poprvé od červnového přestupu do Bayernu Mnichov představí před fanoušky Schalke, ve kterém předtím hrál od pěti let. Novou brankářskou jedničku lídra soutěže zřejmě v Gelsenkirchenu i přes prosby domácích hráčů bude čekat bouřlivé přijetí.

Neuer po prohrané premiéře: Gól beru na sebe

Bayern Mnichov má v letošní sezoně jen ty nejvyšší cíle a jednoznačnou prioritou je návrat na bundesligový trůn. Tento plán ovšem dostal už v prvním zápase trhlinu, když Allianz Arenu vyloupila Borussia Mönchengladbach a šokoval bavorské fanoušky. Bayern prohrál 0:1 a vinu na sebe po zápase vzal Manuel Neuer...

Hráčem roku v Německu je brankář Neuer

Brankář Manuel Neuer byl vyhlášen Fotbalistou roku v Německu. Reprezentační gólman, který v letní přestávce přestoupil ze Schalke do Bayernu Mnichov, ovládl hlasování sportovních novinářů v tradiční anketě odborného magazínu Kicker před novým spoluhráčem a králem bundesligových střelců Mariem Gomezem.

Je to pěkný pocit, uvedl Neuer po přijetí od fanoušků

Nepříliš jistým krokem nastoupil Manuel Neuer do premiérové přípravy v dresu Bayernu, fanoušci mnichovského klubu totiž celé jaro dávali jasně najevo, že německou reprezentační jedničku ve svém klubu nechtějí, to ovšem už nyní patří do minulosti...

Bayern se dohodl se Schalke na přestupu Neuera

Prakticky hotov je očekávaný přestup Manuela Neuera ze Schalke do Bayernu Mnichov. Oba kluby našly společnou řeč a dohodly se na transferu 25letého německého gólmana, který se podrobí zdravotní prohlídce a následně podepíše smlouvu hned poté, co se vrátí z reprezentačního srazu...

V bundeslize byl nejlepší Sahin

Nejlepším fotbalistou německou ligy byl v hráčské anketě zvolen záložník Nuri Sahin, jenž pomohl Borussii Dortmund k mistrovskému titulu. Dvaadvacetiletý hráč, kterého koupil Real Madrid za deset milionů eur, získal od svých kolegů v anketě časopisu Kicker 46,1 procenta hlasů a vyhrál s velkou převahou.

Slavící Neuer dostal facku

Bolestivou příchuť měla pro brankáře Manuela Neuera nedělní oslavná jízda Gelsenkirechenem po vítězství v Německém poháru. Pětadvacetiletý hráč dostal od jednoho z fanoušků facku.

Neuer touží po první trofeji se Schalke

Manuel Neuer věří, že Schalke zítra porazí Duisburg a získá tak trofej pro vítěze Německého poháru. Pro mladého brankáře by to byl první pohár, který na klubové úrovni získá. A dost možná také poslední v dresu Schalke, protože na spadnutí je jeho letní přestup do Bayernu Mnichov.

Schalke a Bayern se prý dohodly na přestupu Neuera

Funkcionáři Bayernu v posledních dnech několikrát zpochybnili příchod Manuela Neuera ze Schalke, podle posledních informací německých médií ale k očekávanému přestupu na trase Gelsenkirchen - Mnichov opravdu dojde. Oba kluby se údajně na přestupu reprezentačního brankáře dohodly...

Vyřadit Manchester bylo nad naše možnosti, uznalo Schalke

Schalke téměř celou sezonu udivovalo nečekaným tažením Ligou mistrů, svoji pouť soutěží však ve středu zakončilo velmi rozpačitě. S Manchesterem United prohrálo po úvodním duelu na domácím stadionu i odvetu na Old Traford a v součtu obou utkání utrpělo výprask 1:6, který je nejtěžší porážkou v semifinálovém dvojzápase prestižní soutěže za posledních 22 let.

United pro mě nikdy nebyli volbou, říká Neuer a míří do Bayernu

Ačkoliv byl Manchester United žhavým nápadníkem Manuela Neuera, německý brankář přiznává, že odchod do Anglie nikdy nebyl příliš reálnou možností. Naopak se neustále zvyšují šance Bayernu Mnichov. Neuer totiž neprodlouží smlouvu v Schalke a prezident Bavorů Uli Hoeness již prozradil, že začne o Neuerově přestupu jednat...

United po suverénní výhře vychvalovali Neuera

Velice blízko třetí finálové účasti za poslední čtyři roky je Manchester United, který si včera odvezl ze hřiště Schalke dvoubrankový náskok do domácí odvety. Rudí ďáblové mohli na německé půdě vyhrát i větším rozdílem, sami se ale shodli, že domácí brankář Manuel Neuer byl zkrátka fantastický...

Smlouvu neprodloužím, sdělil Neuer vedení Schalke

Budoucnost Manuela Neuera byla jedním z nejvíce diskutovaných témat posledních týdnů. Opora Schalke nyní potvrdila to, o čem se čím dál víc spekulovalo - kontrakt, který platí do léta 2012, neprodlouží. Čím dál reálnější tak je Neuerův letní přestup do Bayernu Mnichov.

Už jsem dospěl k rozhodnutí, prozradil Neuer

Pro veřejnost je téma budoucnosti německého reprezentačního brankáře Manuela Neuera stále zahaleno otazníky, několik lidí už ale ví, co se v létě stane. Gólman Schalke je spojován s odchodem z Gelsenkirchenu a sám se už rozhodl.

Bierhoff nabádá Neuera, aby ještě zvážil přestup do MU

Není žádným tajemstvím, že po sezóně pověsí kopačky na hřebík Edwin van der Sar a po novém brankáři se bude muset ohlédnout Manchester United. Zatím není jasné, zda Sir Alex Ferguson sáhne do vlastní řad, nebo přivede novou tvář. Mluví se například o nákupu Manuela Neuera ze Schalke a ačkoliv mladý Němec United odmítá, k přehodnocení názoru se ho snaží přimět Oliver Bierhoff.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele