Další články

Jorginhova "one man show" a Ranieriho návrat: 13. kolo Premier League v kostce

Do hlavní role se během víkendu obsadil Jorginho. Třetí nejlepší fotbalista světa v anketě o Zlatý míč nejprve v očekávaném šlágru víceméně daroval první gól Manchesteru United a krátce nato stanovil z pokutového kopu konečný výsledek. Vedoucí Chelsea na Stamford Bridge podruhé v řadě remizovala, čehož k snížení manka okamžitě využili nejbližší pronásledovatelé.

Čtyři hráči Tottenhamu a West Hamu porušili koronavirová pravidla

Čtveřice fotbalistů Tottenhamu a West Hamu porušila během vánočních svátků opatření proti šíření koronaviru účastí na domácím večírku. Z fotografií na sociálních sítích bylo patrné, že argentinsko-španělské trio Spurs Erik Lamela, Sergio Reguilón a Giovani Lo Celso slavilo společně s Argentincem Manuelem Lanzinim z United a dalšími lidmi.

Lanzini si poranil koleno a nezahraje si na MS

Argentina těsně před startem mistrovství světa přišla o Manuela Lanziniho. Ofenzivní hráč West Hamu United si na tréninku přetrhl přední zkřížený vaz v koleni a čeká ho několikaměsíční nucená přestávka...

West Ham změnil hostování Lanziniho v trvalý přestup

Na delší působení v anglické Premier League se může těšit Manuel Lanzini. Argentinský záložník před letošní sezonou opustil Spojené arabské emiráty a z klubu Al Jazira zamířil do West Hamu United. Londýnský celek hráče získal na hostování, které bylo nyní změněno v trvalý přestup...

Premier League v kostce (12. kolo)

Dvanácté kolo Premier League je za námi a je čas na tradiční souhrn. V dnešní kostce se na piedestal zaslouženě dostává brankář Newcastlu Rob Elliot, který proti Bournemouthu předvedl fantastický výkon. Právě díky němu Magpies na jihu Anglie zvítězili a na úkor Cherries opustili sestupové příčky. K nim se nepříjemně přiblížila trápící se Chelsea.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele