Další články

Besiktas loví mezi Portugalci, Almeida do Turecka nepůjde

Besiktas už má jistý postup do třetího kola Evropské ligy, v turecké nejvyšší soutěži ale mají jeho zaměstnanci a fanoušci ke spokojenosti hodně daleko a vedení istanbulského klubu se rozhodlo s tím něco dělat. Besiktas má zájem hned o tři portugalské fotbalisty, v případě Huga Almeidy to narozdíl od dalších dvou hráčů moc dobře nevypadá...

Fernandes na Inter zapomněl a soustředí se na Valencii

Manuel Fernandes byl blízko odchodu z Valencie. V závěru zimního přestupního okna měl namířeno do Interu, všechny strany byly dohodnuty, jenže portugalský záložník neprošel lékařskou prohlídkou. Fernandes tvrdí, že italskou šanci hodil za hlavu a soustředí se jen na výkony ve Valencii.

Valencia se zbavila Del Horna, zůstane naopak Fernandes

Valencii tíží obrovské dluhy a v zimě měla v plánu zbavit se několika přebytečných hráčů. Již dříve odešel do Getafe Miku, Asier Del Horno byl zase zapůjčen do Valladolidu. V týmu naopak zůstane Manuel Fernandes, jehož odchod do Interu Milán ztroskotá na zdravotní prohlídce...

Fernandes zatím na odchod z Valencie nemyslí

Záložník Valencie Manuel Fernandes dnes popřel několik dní staré zprávy anglického tisku, podle nichž má usilovat na konci sezóny o přestup do Premier League.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele