Další články

Štetina bude ze Sparty hostovat v Liberci, Slovan získal i Doumbiu

Obránce Lukáš Štetina odchází ze Sparty na půlroční hostování do Liberce. Pro slovenského stopera může jít i o rozlučku s letenským klubem, neboť mu zde po sezoně končí smlouva. Severočeši získali také záložníka Mohameda Doumbiu z Pobřeží slonoviny, který přišel po konci angažmá v druholigové Dukle a podepsal smlouvu do června 2024.

Nádherná oslava třicetin, největší zážitek ve Spartě, prohlásil Štetina

Stylový dárek si ke středečním třicátým narozeninám nadělil stoper Lukáš Štetina. S fotbalisty Sparty po výhře 2:0 nad Rapidem Vídeň v domácí odvetě 2. předkola Ligy mistrů oslavil postup. Čtyřnásobný slovenský reprezentant ho považuje za největší zážitek za dobu svého působení v dresu Pražanů.

Štetina si poranil kolenní vazy a čeká ho operace

Obránce Sparty a slovenský reprezentant Lukáš Štetina si v pátečním duelu Ligy národů proti Čechům poranil zkřížené vazy v koleně. Příští týden ho čeká operace. Letenští o tom informovali na twitteru.

Obránce Štetina prodloužil se Spartou smlouvu do roku 2022

Slovenský fotbalista Lukáš Štetina prodloužil smlouvu s pražskou Spartou, která by mu vypršela po této sezoně. Osmadvacetiletý obránce zůstane podle nového kontraktu na Letné do konce června 2022. Sparta o tom informovala na svém webu.

Štetina doufá, že sparťané Slavii mistrovské oslavy znepříjemní

Zápas Sparty s Jabloncem neměl atmosféru, ale závěr ligy bude mít za týden v Edenu podle letenského obránce Lukáše Štetiny opět pořádný náboj. Nic na tom prý nemění skutečnost, že o titulu i sparťanském bronzu je už rozhodnuto. Sparta chce věčnému rivalovi mistrovské oslavy znepříjemnit a alespoň tak částečně si usmířit po špatné sezóně fanoušky.

Přestane se nám trochu dařit a rozsypeme se, řekl sparťan Štetina

Sparťané měli v domácím poháru poslední šanci, jak v této sezoně získat trofej, proto si neuměli vysvětlit, proč v semifinále v pražském derby na Slavii podali tak matný výkon a prohráli 0:3. Letenští navázali na nedělní nedůstojnou ligovou porážku 1:3 s Karvinou. Podle obránce Lukáše Štetiny mají sparťané problémy s psychikou a neumějí se zvednout po špatném výsledku.

Naše výkony doma a venku jsou záhadné, řekl stoper Štetina

Oslavu svého jubilejního stopadesátého ligového startu si slovenský stoper Sparty Lukáš Štetina představoval zcela jinak. Ve Zlíně dnes okusila Sparta hořkost prohry a už potřetí venku nebodovala. Jak v Plzni, tak i v Olomouci vždy stejným výsledkem 0:1.

Věděl jsem, že to bude penalta, řekl po derby Štetina

Jakmile šel rozhodčí zkoumat zákrok Lukáše Štetiny z nastavení dnešního derby, obránce Sparty věděl, že sudí nařídí penaltu. A přestože Slavia z pokutového kopu vyrovnala na konečných 3:3 a dotáhla tříbrankovou ztrátu, tak slovenský fotbalista se zavedením videorozhodčího souhlasí.

Štetina zaváhal před gólem na 2:2, ale pak dal vítěznou branku

Před vyrovnávací brankou Baníku na 2:2 na začátku druhé půle podklouzl, nakonec ale obránce Lukáš Štetina své zaváhání tím nejlepším možným způsobem odčinil. Slovenský stoper v 80. minutě vstřelil hlavou svůj první gól po letním příchodu na Letnou a zajistil hráčům Sparty proti Ostravě vydřenou výhru 3:2.

Zlepšíme se a v odvetě zabojujeme o postup, věří Štetina

Obránce Lukáš Štetina věří, že hra Sparťanů se bude den ode dne zlepšovat a letenský celek navzdory čtvrteční prohře 0:2 v úvodním zápase třetího předkola Evropské ligy s Crvenou Zvezdou Bělehrad ještě zabojuje o postup.

Obránce Štetina je přesvědčený, že má na základ Sparty

Slovenský obránce Lukáš Štetina je přesvědčený, že po pěti letech v Dukle má na to, aby hrál v základu Sparty. Pětadvacetiletý stoper, který v minulosti nastupoval také za Nitru a Metalist Charkov, s letenským celkem nedávno podepsal tříletou smlouvu.

Sparta má již třetí posilu, z Dukly přišel stoper Štetina

Třetí posilou Sparty během tohoto týdne se stal slovenský obránce Lukáš Štetina. Pětadvacetiletý fotbalista přestoupil z pražské Dukly a na Letné podepsal tříletou smlouvu.

Štetina asi odejde, připustil kouč Dukly Hynek po vydařeném jaru

Trenér Dukly Jaroslav Hynek je maximálně spokojený s uplynulou ligovou sezonou, v níž pražský tým hlavně díky povedenému jaru obsadil sedmé místo. Jednačtyřicetiletý kouč se smiřuje s letním odchodem klíčového stopera Lukáše Štetiny, který podle něj zřejmě přestoupí do Slavie, Plzně, nebo Sparty.

Štetina netrénoval, přesto dal prvně mezi dospělými dva góly

Přestože kvůli zdravotním problémům z předchozího utkání s Bohemians 1905 až do čtvrtka netrénoval a vynechal v týdnu zápas domácího poháru ve Velkém Meziříčí, mohl se dnes stoper Lukáš Štetina poprvé mezi dospělými radovat ze dvou vstřelených branek v jednom duelu. Fotbalisté Dukly i díky nim vyhráli v 8. ligovém kole 4:2 nad Brnem a poskočili do horní poloviny tabulky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele