Češi v zahraničí: Na Koubka kopali dvě penalty, gól z nich nedostal. Pavelka porazil Galatasaray

Na české brankáře se o víkendu valily penalty. Dvěma pokutovým kopům musel čelit Jiří Pavlenka v bundeslize i Tomáš Koubek ve francouzské Ligue 1. Na velkém triumfu turecké Kasimpasy se podílel i záložník David Pavelka asistencí na vítězný gól.

Slovácko uvolnilo na hostování Kubáně, Hašu a Jelečka

Obránce Lukáš Kubáň míří ze Slovácka na hostování do druholigového Třince. Šestadvacetiletý vicemistr světa do 20 let z roku 2007 sice loni prodloužil ve Slovácku smlouvu do června 2015, na podzim však ztratil místo v základní sestavě a nastoupil pouze k sedmi prvoligovým zápasům.

Górnik Zabrze testuje české obránce Kleina a Kubáně

Polský prvoligový klub Górnik Zabrze by se mohl stát novým chlebodárcem Martina Kleina a Lukáše Kubáně. Aktuálně druhý tým tabulky pozval dvojici zkušených obránců na několikadenní testy v rámci kondičního soustředění v Tatrách, kde by mělo padnout rozhodnutí o jejich případném angažmá.

Sudí Wilczek přiznal chybu

Obránce Slovácka Lukáš Kubáň uviděl v sobotním utkání šestého kola ligy s Ústí nad Labem ve 13. minutě omylem červenou kartu, kterou měl dostat za hraní rukou na brankové čáře Lukáš Fujerik. Složitou situaci nepostřehl hlavní rozhodčí Radek Matějek, jenž stál ve špatném úhlu a reagoval až po upozornění pomezního sudího Martina Wilczeka. Ten se však zmýlil.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele