Další články

Bohemians 1905 už nepočítají se Zelenkou, odejde i Adam

Zkušený útočník Luděk Zelenka se zřejmě vrátí na jarní část sezony z Bohemians 1905 do Dukly Praha. Zelenkovi mělo v zimě skončit hostování a vršovický klub oznámil, že o jeho prodloužení usilovat nebude. Stejný osud čeká i záložníka Tomáše Hrdličku, který by se měl vrátit do Mladé Boleslavi.

Zelenka: Sto ligových gólů? Byla by to už jen třešnička

Útočník Luděk Zelenka se už nestresuje tím, jestli v novém angažmá v Bohemians 1905 dosáhne na hranici stovky ligových gólů a stane se dalším členem klubu kanonýrů, od kterého jej nyní dělí osm přesných zásahů. Pětatřicetiletý střelec přichází do "Dolíčku" na hostování z pražské Dukly hlavně s přáním ukázat, že v nejvyšší soutěži ještě obstojí.

Zelenka má pozvednout útok Bohemians 1905 v první lize

Zkušený útočník Luděk Zelenka je zatím největší posilou fotbalistů Bohemians 1905, kteří se po roce vracejí do první ligy. Pětatřicetiletý střelec, kterému schází jen osm branek k pokoření hranice 100 gólů v nejvyšší soutěži a vstupu do Klubu ligových kanonýrů, přichází do "dolíčku" na půlroční hostování z druholigové Dukly Praha.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele