Další články

Kapitán Austrálie Neill bude hrát za FC Sydney

Kapitán australské reprezentace Lucas Neill bude hrát za FC Sydney. Čtyřiatřicetiletý obránce, který před měsícem ukončil působení v celku Al Wasl ze Spojených arabských emirátů, se s klubem dohodl na smlouvě do konce sezony.

Neill po čtyřech měsících v Evertonu přestoupil do Galatasaraye

Lucas Neill opět mění působiště. Turecký Galatasaray na svých webových stránkách oznámil, že dotáhl příchod tohoto australského obránce, který tak po čtyřech měsících opouští Everton. S tureckým klubem podepsal smlouvu do června 2011.

Neill zřejmě zamíří do Evertonu, tomu bude tři měsíce chybět Neville

Lucas Neill se po hodně dlouhé době blíží k podpisu smlouvy. Australský obránce na konci června po vypršení smlouvy odešel z West Hamu a od té doby si hledal nové angažmá. Dlouho nemohl najít ideální klub, z řady zájemců si nakonec vybral Everton, kde se podrobuje zdravotní prohlídce...

Neill zvažuje budoucnost, v úvahu přichází i West Ham

Lucas Neill na konci června odešel z West Hamu a hledal novou výzvu, tu ovšem zatím nenašel a stále je volným hráčem. O budoucnosti australského obránce se rozhodne v následujících dnech a není vyloučeno, že se znovu upíše klubu z Upton Parku...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele