Další články

Bayern se dohodl s PSG, Hernández míří do Ligue 1. Z Neapole do Bavorska přijde Kim

Očekávaný transfer Lucase Hernándeze z Bayernu do PSG bude brzy zpečetěn. Francouzský reprezentant byl už nějakou dobu domluvený na osobních podmínkách s aktuálním mistrem z Ligue 1, ten se ovšem nemohl dohodnout na přestupové sumě. Ta by se měla dle dostupných zdrojů pohybovat mezi 40 až 45 milióny eur. Ani délka spolupráce není úplně přesně známa.

Nestabilita v Bayernu: Davies prodlužovat smlouvu zatím nechce, v klubu ale setrvá

Kanadský obránce či křídelník Alphonso Davies se od svého přestupu z roku 2019 napevno usadil v řadách Bayernu. Když je zdravý, málokdy se stane, že by nenastoupil od úvodních minut. V posledních týdnech se ovšem rojily spekulace, že by přece mohl zamířit jinam. Ale i přes některá vyjádření svého poradce Kanaďan vzkázal, že v Bavorsku míní i nadále zůstávat.

Francie přišla o dalšího hráče, Lucas Hernández má v koleně přetržený vaz

Pro zraněného obránce Lucase Hernándeze mistrovství světa v Kataru skončilo a mistři světa Francouzi tak přišli o další oporu. Šestadvacetiletý fotbalista Bayernu Mnichov v úvodním zápase s Austrálií (4:1) střídal kvůli zranění kolena již po třinácti minutách a do dalších zápasů nezasáhne.

Hernandez do vězení nemusí, soud změnil trest na podmínku

Obránce Lucas Hernandez z Bayernu Mnichov nemusí nastoupit šestiměsíční trest vězení za porušení zákazu přiblížení ke své současné manželce z roku 2017. Soud v Madridu změnil francouzskému mistrovi světa trest na podmíněný na dobu čtyř let. Pětadvacetiletý fotbalista musí také zaplatit pokutu 96 tisíc eur (2,5 milionu korun).

Hernández má jít na půl roku do vězení za porušení zákazu přiblížení

Francouzský reprezentant a mistr světa Lucas Hernández má nastoupit půlroční vězení. Madridský soud potrestal pětadvacetiletého obránce Bayernu Mnichov za porušení zákazu přiblížení ke své manželce v souvislosti s případem domácího násilí z roku 2017.

Bayernu se nelíbí pozvánka na sraz pro zraněného Hernándeze

Vedení Bayernu Mnichov se nelíbí, že si zástupci francouzské fotbalové federace vyžádali na sraz národního týmu v současné reprezentační pauze i obránce Lucase Hernándeze, přestože je zraněný. Podle francouzských funkcionářů se v Paříži podrobí prohlídce u lékaře.

Cítím se velmi dobře, hlásí po debutu za Bayern obránce Hernández

Lucas Hernández se v létě stal jedním z nejdražších obránců historie a včera si na své konto připsal první start za Bayern Mnichov. Francouzský reprezentant vinou potíží s kolenem sledoval přípravu německého mistra jen zpovzdálí, nyní je stoprocentně fit a je připraven vydat ze sebe maximum...

Bayern oficiálně potvrdil, že získá Lucase Hernándeze z Atlética

Francouzský obránce Lucas Hernández se v létě přesune z Atlética Madrid do Bayernu Mnichov. O přestupu se v posledních měsících poměrně živě spekulovalo. Německý klub jej ve středu oficiálně potvrdil. Do Španělska pošle 80 milionů eur.

Bayern se prý chystá na přestavbu. Utratí přes 200 milionů eur?

Příchod obránce Benjamina Pavarda ze Stuttgartu už je dotažen a potvrzen. Spolu s ním by ale v létě měly do Mnichova dorazit i další hvězdy. Podle německého deníku Bild se Bayern chystá utratit více než 200 milionů eur. Poslední informace hovoří o dalším obránci francouzským mistrů světa Lucasi Hernándezovi.

Atlético Hernándeze v zimě neuvolní, s Bayernem ale bude jednat

Lucas Hernández by měl letošní sezonu dohrát v Atléticu Madrid. Francouzskému obránci v hlavním městě Španělska běží kontrakt do června 2024 a jeho součástí je výstupní klauzule nastavená na osmdesát milionů eur, kterou se chystá aktivovat Bayern Mnichov, k transferu ovšem zřejmě dojde až v červenci...

Lucas Hernández do Německa? Zájem o něho má Bayern

Kádr Bayernu Mnichov projde v průběhu ledna a příštího léta obměnou a součástí změn by se mohl stát Lucas Hernández. Úřadující německý mistr má o obránce Atlética Madrid zájem a podle španělského deníku Marca je připraven jednat o transferu, který může vyjít na 80 milionů eur...

Griezmann podepsal během MS novou smlouvu s Atléticem

Útočník Antoine Griezmann i dva jeho spoluhráči z francouzské reprezentace podepsali v pondělí během mistrovství světa novou smlouvu s Atléticem Madrid. Delegace španělského klubu v čele s výkonným ředitelem za nimi v pondělí dorazila na základnu ve městě Istra.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele