Ital Toni chce pryč z Bayernu, stýská se mu i po matce

Ital Luca Toni už nevidí svou budoucnost v Bayernu Mnichov a touží z Německa v zimním přestupním období odejít. Mistr světa z roku 2006, jenž se nepohodl s nizozemským trenérem Bayernu Luisem van Gaalem, se chce bezpodmínečně vrátit do Itálie, po níž se mu stýská.

Toni by mohl odejít z Bayernu do AS Řím

Italský útočník Luca Toni by mohl v zimní přestávce odejít z Bayernu Mnichov do AS Řím. Dvaatřicetiletý mistr světa z roku 2006, který byl v německém klubu kvůli kritice trenéra vyřazen z týmu, už podle listu Corriere dello Sport se zástupci italského celku jednal.

Kanonýr Toni byl kvůli neshodám s koučem vyřazen z kádru Bayernu

Italský kanonýr Luca Toni byl kvůli veřejné kritice kouče Louise van Gaala vyřazen z kádru fotbalistů Bayernu Mnichov. Německý klub nastoupí bez světového šampiona už dnes večer v Lize mistrů proti Maccabi Haifa.

Toni: Problémy s van Gaalem trvají už čtyři měsíce

O tom, že atmosféra v Bayernu Mnichov není ani zdaleka ideální, nesvědčí jen matné výkony týmu na hřišti. Dokazují to také prohlášení zasvěcených osob. Po kritice vedení klubu se na adresu trenéra Louise van Gaala nechvalně vyjádřil i nespokojený útočník Luca Toni.

Vedení Bayernu dochází trpělivost, van Gaal je pod tlakem

Trenér Bayeru Mnichov Louis van Gaal je pod stále větším tlakem klubového vedení. Týmu se letos nedaří v domácí soutěži ani v Lize mistrů a podle slov Franze Beckenbauera i Uliho Hoenesse by měl kouč více spolupracovat se svými kolegy.

Bayern potrestal Lahma s Tonim rekordními pokutami

Luca Toni a Philipp Lahm dostali od vedení Bayernu Mnichov vysoké pokuty. Výše částek nebyla zveřejněna, podle agentury DPA však musí Lahm zaplatit 50.000 eur (asi 1,3 milionu korun), což je nejvyšší pokuta v historii klubu.

Toni odjel po střídání ze stadionu a hrozí mu trest

Útočníkovi Bayernu Mnichov Lukovi Tonimu hrozí trest od vedení klubu. Italský reprezentant dnes po vystřídání během přestávky bundesligového duelu se Schalke odjel ze stadionu domů.

West Ham Toniho zřejmě nezíská, Bayern o něj pořád stojí

Vedení West Hamu dlouhou dobu deklarovalo svůj seriózní zájem o Luku Toniho, nakonec ale vše spěje k setrvání italského útočníka v Bayernu Mnichov. Do celé záležitosti s případným přestupem forvarda se vložil předseda Bayernu Karl Heinz Rummenigge. Ten tvrdí, že útočník z bavorského klubu nikam neodejde.

Toni by se přestupu do Neapole nebránil

Luca Toni je stále častěji spojován s návratem do Itálie. Zkušený útočník má v Bayernu velmi těžkou pozici, na Apeninském poloostrově se o něj údajně zajímají AC Milán a Neapol. Toni se přestupu nebrání, ví však, že leden je ještě daleko.

Toni se po třech měsících vrátil k fotbalu, zahrál si třetí ligu

Italský útočník Luca Toni se po tříměsíční pauze zaviněné zraněním achillovky vrátil k fotbalu. Ani on ale v pátek ve třetí lize nezabránil rezervě Bayernu Mnichov v prohře 0:5 s týmem Jahn Regensburg.

Toni: O své místo budu bojovat

Luca Toni stále nevzdává boj o místo v sestavě Bayernu Mnichov. Pod novým trenérem Louisem van Gaalem se zatím neprosadil, přesto se domnívá, že by měl dostat šanci. Nizozemského trenéra prozatím nezaujal, víru ve své kvality ale neztratil.

Totti nabádal Toniho i další hvězdy k přestupu do Říma

Kapitán AS Řím Francesco Totti prozradil, že se v minulosti svým dílem snažil přilákat věhlasné hráče do tohoto italského celku. Nikdy se však žádný takovýto přestup nezrealizoval. Naposledy prý do AS vábil svého reprezentačního kolegu Luku Toniho.

Agent: Toni půjde na osmdesát procent do AS Řím

Nové angažmá italského útočníka Lucy Toniho se pozvolna rýsuje. Alespoň to tvrdí jeho agent Jose Alberti, podle něhož se bude mistr světa z roku 2006 stěhovat zpět do Itálie. Agent uvedl, že Toni ze všech zájemců upřednostní AS Řím.

Toniho odchod do West Hamu je podle agenta reálný

V Německu neutichají spekulace ohledně možného odchodu Luky Toniho z mnichovského Bayernu. Bývalý kanonýr Fiorentiny a Palerma v předloňské sezoně pomohl bavorskému klubu k zisku titulu, loni to už tak oslnivé ale nebylo a spousta fanoušků ho za výkony kritizovala. Jedním z adeptů na jeho angažování je West Ham United...

Toni do West Hamu? Bayern to popírá

Vedení Bayernu Mnichov popřelo informace, podle kterých West Ham usiluje o hostování Luky Toniho. Italský útočník by měl v klubu zůstat, přestože na jeho postu je velká tlačenice.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele