Luca Toni je volný, touží po něm Janov

Luca Toni prohlásil, že jeho hlavní prioritou je setrvání v Itálii a druhým dechem dodal, že o jeho služby má eminentní zájem Janov. Grifové prý udělají všechno pro to, aby ho získali.

Neapol chce v létě získat Toniho či Freda

Sportovní ředitel Neapole Riccardo Bigon odtajnil přestupové plány klubu na nadcházející léto. Bigon uvedl, že by do týmu rád přivedl italského střelce Luku Toniho a útočníka Freda z brazilského klubu Fluminense.

Toni se do Mnichova nevrátí, Bayern už o něho nestojí

Luca Toni by se letos mohl stát dvojnásobným ligovým mistrem, z Bayernu totiž hostuje v AS Řím, německý celek již titul získal a Giallorossi stále mají naději. Už nyní je jisté, že italský útočník v příští sezoně dres Bayernu neoblékne, v Mnichově s ním přestali počítat...

Toni doufá v okamžitou pomoc Lazia

Šance AS Řím na zisk italského titulu v neděli večer výrazně klesly, jelikož Giallorossi doma podlehli Sampdorii a v čele Serie A tak je Inter. Útočník AS Luca Toni věří, že už za týden může být všechno opět jinak. Doufá v pomoc městského rivala Lazia, které hraje právě s Interem.

Vigorelli: AS Řím se Toniho pokusí udržet

Luca Toni již delší dobu deklaruje, že by rád v AS Řím zůstal i po ukončení svého hostování z Bayernu Mnichov, a jeho přání se možná stane realitou. Agent Claudio Vigorelli prohlásil, že vedení "giallorossi" podle něj vyvine snahu italského útočníka udržet.

Toni: Musím poděkovat fanouškům ze jejich podporu, jsou skvělí

Římské AS před začátkem sezony nepatřilo mezi nejžhavější kandidáty na zisk Scudetta, Giallorossi si ale stále mohou dělat zálusk na mistrovský titul a hodně o jejich šancích napoví především víkendové utkání s Interem. Do formy se znovu dostává Luca Toni, který si pochvaluje podporu fanoušků...

Toni po zranění priority nezměnil. Chce zůstat v Římě a hrát na MS

Luca Toni sice po příchodu do AS Řím na hřišti výrazně ožil, brzy ho ale přibrzdilo zranění lýtka. To ale nic nemění na tom, že útočník chce v Římě zůstat a své hostování z Bayernu do konce sezony by rád změnil v trvalý přestup.

Toniho absence se protáhne, chybět bude šest týdnů

Luca Toni ještě před několika dny rozdával úsměvy na všechny strany, nyní už ovšem tak dobrou náladu nemá. Italský útočník si o víkendu poranil lýtko a mimo hru měl být původně čtyři týdny, zranění je ovšem vážnější a Toni bude římskému AS chybět ještě o dva týdny déle...

Toni: Lippi ví, co mohu udělat pro národní tým

Luca Toni dal o víkendu jasně najevo, že se hodlá poprat o nominaci na světový šampionát do Jihoafrické republiky. Vytáhlý útočník dvěma góly přispěl k výhře AS Řím 3:0 nad Janovem...

Toni: Udělám vše pro to, abych v Římě zůstal

Luca Toni je sice v AS Řím pouze na hostování a podle plánu by se měl v létě vrátit do Bayernu Mnichov. To ale zkušený útočník dopustit nechce. Rád by totiž své působení v italském klubu po této sezoně přetavil v trvalý přestup.

Lippi Tonimu letenku nezaručí, výkonem ho ale zaujal

Trenér italské reprezentace Marcello Lippi ponechal dveře pro návrat Luky Toniho do národního týmu otevřené. Toni nastoupil podruhé za AS Řím, kde hostuje z německého Bayernu Mnichov, a byl tak u výhry 1:0 nad Chievem.

Toni bude hostovat do konce sezony v AS Řím

Bayern Mnichov a AS Řím se definitivně dohodly na návratu útočníka Luky Toniho do Itálie. Dvaatřicetiletý mistr světa z roku 2006 bude v Římě hostovat do konce sezony.

Toni je znovu blíž Římu, měl by přijít na začátku ledna

Odchod Luky Toniho z Bayernu Mnichov do AS Řím je stále pravděpodobnější. Italský útočník dal najevo, že je pevně přesvědčený o lednové změně dresu. Mělo by se jednat o půlroční hostování.

Toni údajně míří do AS Řím. Totti by kanonýra přivítal

Útočník Luca Toni má podle italských médií namířeno do AS Řím. O dvaatřicetiletého mistra světa z roku 2006 už nemá zájem Bayern Mnichov, kde bývalý nejlepší střelec německé ligy vypadl ze sestavy a nevychází kvůli tomu s trenérem Luisem van Gaalem.

Bayern o Toniho nestojí, odejít ho nechá i zdarma

Luca Toni se v Bayernu Mnichov trápí a jeho odchod z bavorského vekloklubu se blíží každým dnem. Bayern sice stále ještě nedostal žádnou nabídku na přestup, zájemci se ale najdou a jejich počet ještě vzroste po oznámení prezidenta klubu Uliho Hoenesse...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele