Další články

Trnavu posílil brankář Kamenár

Trnava získala další posilu. Tři tyče slovenského celku bude hájit Luboš Kamenár, jenž se dohodl se Spartakem na roční smlouvě. Místní odchovanec přichází jakožto volný hráč a chytat by měl už ve víkendovém utkání s Dunajskou Stredou.

Kamenár si musel koupit vlastní míč

Hodně složité období zažívá Ľuboš Kamenár. Slovenský brankář patří francouzskému druholigovému klubu Nantes, kde s ním ovšem nepočítají...

Slovenský brankář Kamenár jde ze Sparty do Trnavy

Po Lukáši Zichovi opustil fotbalisty Sparty Praha další náhradní brankář Luboš Kamenár. Kmenový hráč Nantes, jenž na Letné na podzim hostoval, se po šesti letech vrací do Spartaku Trnava, který trénuje Čech Pavel Hoftych.

Trnava aktivně posiluje mužstvo

Vedení Trnavy již oficiálně dohodlo příchod čtyř hráčů. Do Spartaku přicházejí Peter Kuračka a Karol Pavelka ze Zlatých Moravců a Martin Švec a Ivan Schranz z druholigové Petržalky. V nákupní aktivitě budou červeno-černí pokračovat zřejmě dále, plánuje se totiž příchod dalších hráčů.

Brankář Kamenár míří na hostování do Sparty

Sparta Praha láká na hostování slovenského gólmana Luboše Kamenára, který naposledy působil v tureckém Sivassporu. Nadějný gólman se dvěma odchytanými zápasy ve slovenské reprezentaci by mohl přijít na Letnou na roční hostování s opcí na případný přestup.

Kamenár chce odejít z Nantes

Slovenský brankár Ľuboš Kamenár je na odchode z druholigového francúzskeho klubu Nantes. Rodák z Trnavy totiž v tomto klube dostáva minimum šancí a ako potvrdil samotný Kamenár, v jeho úmysle je počas zimného prestupového obdobia opustiť tento klub.

Kamenár podepsal pětiletou smlouvu s Nantes

Slovenský reprezentační brankář Ľuboš Kamenár přestoupil z Artmedie Petrželka do francouzského fotbalového klubu FC Nantes, který letos sestoupil do druhé ligy. Dvaadvacetiletý gólman s jedním startem za národní mužstvo podepsal v novém působišti pětiletou smlouvu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele