Další články

Hanzel se vrátil do Trnavy

Kdysi oblékal dres německého Schalke, nyní se vrací zpátky domů. Luboš Hanzel podepsal smlouvu se Spartakem Trnava, za který by měl nastupovat minimálně do konce této sezóny. U "Bílých Andělů" se potká s kamarádem Lubošem Kamenárem, rovněž nedávným navrátilcem...

Dukla získala bývalého slovenského reprezentanta Hanzela

Dukla před startem jarní části první ligy angažovala bývalého slovenského reprezentanta Ľuboše Hanzela. Šestadvacetiletý levý obránce, který naposledy působil v arménském Banancu Jerevan, přišel na Julisku jako volný hráč a podle klubového webu podepsal smlouvu do konce sezony.

Exkluzívny rozhovor s Ľubošom Hanzelom

Ľuboš Hanzel po úspešnom absolvovaní lekárskej prehliadky podpísal kontrakt s účastníkom poľskej Ekstraklasy - Jagielloniou Bialystok do konca aktuálnej sezóny s opciou do 31. 12. 2015. Trénerom Jagiellonie je bývalý vynikajúci obranca poľskej reprezentácie, nemeckého Schalke 04 Tomasz Hajtó.

Hanzel přestoupil do Bialystoku

Bývalý stoper Schalke 04 Tomasz Hajto nepotřeboval ani testy nato, aby ho pozval na zkoušku do klubu. Stačily mu reference ze Slovenska i Německa, požádal o DVD a analyzoval hráčův životopis. Tak se dostal do polského klubu Jagiellonia Bialystok, kterého je Hajto trenérem, obránce Spartaku Trnava Ľuboš Hanzel.

Posilami Schalke se stali Mineiro a Hanzel

Trenér Schalke 04 Felix Magath žádal po sobotním zápase v Nürnbergu další posily, neuplynul ani týden a zkušený kouč se nových tváří ve svém týmu dočkal. Do Gelsenkirchenu jde podle očekávání Brazilec Mineiro, kterého překvapivě následuje Luboš Hanzel zapůjčený z Spartaku Trnava...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele