Další články

Záložník Volešák přestoupil ze Slovácka do Příbrami

Záložník Ladislav Volešák přestoupil ze Slovácka do Příbrami, kde už také zahájil zimní přípravu. Devětadvacetiletý fotbalista podle webu středočeského klubu podepsal v novém působišti tříletou smlouvu.

Příbram by měl posílit Volešák, o dalších posilách jedná

S týmem Příbrami by měl v pátek zahájit zimní přípravu také záložník Ladislav Volešák, o jehož přestupu jedná vedení klubu se Slováckem. Příbramský celek má vyhlédnuté i další posily, ovšem konkrétní jména zatím nechce komentovat.

Plzeň chtěla ještě Latku s Volešákem, ale ti zatím nepřijdou

Po Stanislavu Teclovi a Jan Kovaříkovi se Viktoria Plzeň chtěla posílit také o Martina Latku a Ladislava Volešáka. Jednání však zatím neskončila dohodou a příchody obou hráčů nejsou nyní aktuální. Latka totiž touží po zahraniční, k jednání o Volešákovi by se Plzeň a Slovácko měly vrátit v létě.

Grigar vychytal Teplicím bod, vyniknout ho nechal hlavně Volešák

Teplický brankář Tomáš Grigar si vysloužil po utkání 27. kola na hřišti Slovácka pochvalu od trenéra Petra Rady i spoluhráčů. Adept na místo v reprezentačním týmu pro mistrovství Evropy výrazně pomohl Severočechům k bodovému zisku za remízu 0:0.

Volešák ze Slovácka dostal za simulování pokutu 30 tisíc korun

Disciplinární komise Fotbalové asociace České republiky potrestala záložníka Slovácka Ladislava Volešáka pokutou 30 tisíc korun za simulování v utkání s Bohemians 1905. Rovněž udělila pokuty Ostravě a Slovácku za nedostatečnou pořadatelskou službu. Ze stejného důvodu zahájila řízení se Spartou.

Ondřejka: Nemáme body kvůli mně

I neproměněné šance útočníka Václava Ondřejky byly důvodem, proč fotbalisté Slovácka získali v domácím ligovém utkání s Ostravou pouze bod za bezbrankovou remízu.

Disciplinárka ve čtvrtek rozhodne, zda zahájí řízení s Řepkou

Disciplinární komise fotbalového svazu na svém pravidelném čtvrtečním zasedání rozhodne, zda zahájí řízení s kapitánem pražské Sparty Tomášem Řepkou. Ten totiž podle záběrů České televize v sobotním ligovém utkání plivl na záložníka Slovácka Ladislava Volešáka, který to také potvrdil.

Slovácko odjelo na soustředění i se slávistou Volešákem

Fotbalisty Slovácka zřejmě posílí slávistický záložník Ladislav Volešák. Šestadvacetiletý hráč, který ještě ve středu nastoupil v červenobílém dresu na turnaji v Nové Včelnici, dnes odjel s týmem trenéra Miroslava Soukupa na soustředění do rakouského Lutzmannsburgu.

Volešák odchází ze Slavie na hostování do Českých Budějovic

Výraznou posilu pro jarní sezonu získali fotbalisté Českých Budějovic. Záložní řadu Dynama vyztuží Ladislav Volešák, který přichází z mistrovské Slavie na půlroční hostování s následnou opcí na přestup. Jihočeský klub o tom dnes informoval v tiskové zprávě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele