Další články

Qosemu z Plzně hrozí za napadení rozhodčího vysoký trest

Plzeňskému Kristimu Qosemu hrozí vysoký trest za napadení rozhodčího. Albánský záložník v nedělním utkání třetí ligy za rezervu Západočechů na hřišti Admiry Praha po vyloučení za strčení do protihráče neudržel nervy a zezadu povalil na zem hlavního sudího Marka Pilného. Letní posila úřadujících českých mistrů by v krajním případě mohla od disciplinární komise dostat až dvouletý zákaz činnosti...

Plzeň posílil albánský záložník Qose z Karviné

Albánský fotbalista Kristi Qose se stal druhou letní posilou Plzně. Šestadvacetiletý záložník do Viktorie zamířil po vypršení smlouvy v Karviné, s níž v uplynulé sezoně sestoupil do druhé ligy. S úřadujícími mistry podle jejich webu podepsal dvouletý kontrakt.

Karvinou posílil albánský záložník Qose

Karvinou posílil těsně před startem jarní části ligové sezony albánský záložník či obránce Kristi Qose. Čtyřiadvacetiletý hráč s třemi reprezentačními starty přestoupil do MFK z Ružomberoku a podepsal smlouvu na dva a půl roku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele