Touré dostal od vedení City pokutu

Obránce Kolo Touré z Manchesteru City dostal od vedení klubu pokutu ve výši šesti týdenních platů (podle britských médií zhruba 740 tisíc liber). Třicetiletý reprezentant Pobřeží slonoviny byl potrestán za březnový pozitivní dopingový test, za který mu anglická Fotbalová asociace dala půlroční distanc.

Dopingový hříšník Touré dostal svolení k tréninku s týmem

Obránce Kolo Touré se zapojil do tréninku Manchesteru City. Anglická Fotbalová asociace mu zmírnila podmínky trestu za doping, který hráči vyprší 2. září a podle nichž reprezentant Pobřeží slonoviny původně nesměl trénovat s týmem.

Kolo Touré zná trest za doping, je šestiměsíční

Obránce Kolo Touré z Manchesteru City dostal půlroční distanc za doping. Část trestu už má fotbalista z Pobřeží slonoviny za sebou, protože nehraje od začátku března, kdy měl pozitivní test.

Adebayor: Kolo by nikdy úmyslně nedopoval

Před deseti dny fotbalovým světem otřásla další aféra. Stoper Pobřeží Slonoviny a Manchesteru City Kolo Touré měl v odevzdaném A vzorku pozitivní dopingový nález a do vyšetření celé kauzy je suspendován. Jeho spoluhráč z klubu Emmanuel Adebayor, jenž nyní hostuje v Realu Madrid, však vylučuje jakýkoli úmysl pomoci si k lepším výkonům zakázanými prostředky.

Touré si vzal dietní přípravek od manželky, tvrdí Wenger

Za pozitivní dopingový nález Kola Tourého z Manchesteru City prý může dietní přípravek jeho manželky. Uvedl to dnes manažer Arsenalu Arséne Wenger, který o případu se svým bývalým svěřencem mluvil po telefonu.

Kolo Touré měl pozitivní dopingový nález

Obránce Kolo Touré z Manchesteru City měl pozitivní nález na doping. Podle agentury AP byl do vyřešení případu vedením anglického klubu suspendován.

Touré odpovídá na kritiku: Obrana vyhrává tituly

Manchester City remizoval bez branek na půdě Arsenalu, sklidil však kritiku za defenzivní taktiku. Obránce Kolo Touré si ale z negativních reakcí hlavu nedělá. Právě dobrá defenziva je podle něj klíčovou herní činností, která může Citizens přiblížit k mistrovskému titulu.

Touré vyzval vedení Manchesteru City, aby snížilo hráčům platy

Obránce Manchesteru City Kolo Touré si myslí, že někteří jeho spoluhráči netrénují a nehrají naplno. Devětadvacetiletý fotbalista proto vyzval vedení anglického klubu, aby jim dokud se nezlepší, snížilo plat.

Kolo Touré: Drogba zraje jako víno

Za týden přijde velký souboj. Souboj bohatých a nenáviděných klubů bude obrovsky pikantní pro každého z Pobřeží Slonoviny, jelikož hned čtyři hráči z této africké fotbalové země obléká dres těchto dvou klubů. Stoper Manchesteru City Kolo Touré si na Chelsea věří a doufá, že se jim podaří londýnský klub znovu porazit.

Touré: Dokážeme si poradit i bez Drogby

Největší hvězdou reprezentačního výběru Pobřeží slonoviny měl být na světovém šampionátu bezesporu Didier Drogba. Jenže ten si zlomil ruku a jeho start minimálně v prvním duelu s Portugalskem je prakticky vyloučen. Kolo Touré se však domnívá, že i bez něj si Sloni poradí.

Podle Tourého Arsenal postrádá pravého lídra

Jedním z důvodů, proč se Kolo Touré rozhodl pro přestup do Manchesteru City, byla podle něj přílišná důvěra Arsenalu na talentované, leč nezkušené hráče. Touré oznámil, že poté, co klub z Londýna vsadil na mládí, tým postrádá pravého lídra.

Kolo Toure přestoupil z Arsenalu do Manchesteru City

Po Emmanuelu Adebayorovi se z londýnského Arsenalu do Manchesteru City stěhuje další africký fotbalista. Novou posilou Citizens se stal obránce Kolo Toure, který se dnes odpoledne úspěšně podrobil lékařské prohlídce a následně podepsal čtyřletou smlouvu. Arsenal by měl dostat sumu pohybující se okolo šestnácti milionů liber...

Arsenal zahájil poločas kvůli pověrčivosti bez stoperů

Pověrčivost obránce Kola Tourého prý může za to, že Arsenal zahájil druhý poločas osmifinálového utkání Ligy mistrů s AS Řím jen s devíti hráči v poli. Reprezentant Pobřeží slonoviny totiž vždycky chodí na hřiště jako poslední a v úterý čekal na spoluhráče z obrany Williama Gallase, jehož ošetření v kabině se protáhlo.

Toure zůstane v Arsenalu, Wenger prodávat nebude

Kolo Toure bude i ve druhé polovině letošní sezony hráčem londýnského Arsenalu. Reprezentant Pobřeží slonoviny nemá formu, nehraje a mluví se o jeho odchodu, manažer Arsene Wenger ale současný kádr již oslabovat nabude, naopak chystá se získat minimálně jednoho hráče...

Touré zvládl boj s malárií

Hvězda londýnského Arsenalu Kolo Touré se nečekaně rychle vypořádal s malárií. Podle britského deníku The Sun by spoluhráč kapitána české reprezentace Tomáše Rosického měl stihnout začátek nového ročníku Premier League.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele